Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cihanbeyli'de AK Parti coşkusu! 31 Mart seçimleri Mehmet Kale'nin zaferiyle sonuçlandı

Cihanbeyli Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Kale, 31 Mart seçimlerinde Cihanbeyli'nin birlik ve beraberliğinin sahip çıktığını belirterek "Seçimin kazananı Cihanbeyli olmuştur. Şimdi yeni bir başarı hikayesi yazma vaktidir" dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti adayı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde rakiplerini geride bırakarak yeniden başkanlığa seçildi. Sonuçların belli olmasının ardından AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezinde buluşan vatandaşlar, Mehmet Kale'nin zaferini coşkuyla kutladı. 

Sonuçları değerlendiren Başkan Mehmet Kale, "Gönlü güzel hemşehrilerimizin desteğini almanın büyük bir onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Vatandaşlarımız büyük bir olgunlukla tercihini yaparak, 5 yıl daha belediye başkanlığı görevini bize verdi. Hemşehrilerimizin bize olan güven ve desteğine layık olmak için önümüzdeki süreçte de gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

31 Mart seçimlerinde Cihanbeyli'nin birlik, beraberlik ve kardeşliğine sahip çıktığını ifade eden Başkan Kale, desteklerinden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. 



Kale açıklamasını şöyle sürdürdü: 

"Bu seçimin kazananı Cihanbeyli'miz olmuştur. Seçimin kazananı birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz olmuştur. Süreçte hep dile getirdiğimiz gibi 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Cihanbeyli olacağız. Saha çalışmalarımızda bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirmiş bir başkan olarak vatandaşlarımın karşısına çıktım ve onların yeniden desteğini istedim. Gönlü güzel Cihanbeylili hemşehrilerim de bizlere sahip çıktı. Vakit yeni bir başarı hikayesi yazma vaktidir. Seçim öncesinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek ve ilçemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışacağız. Bize oy versin ya da vermesin, tüm Cihanbeyli'yi kucaklayarak ilçemizi Anadolu'da parlayan bir yıldız olması için gayret edeceğiz.



Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizlere bu görevi tevdi ettiği için şükranlarımı arz ediyorum. Sandıkta bize büyük destek veren tüm Cihanbeylili hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Seçim çalışması boyunca desteklerini bizlerden esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Leyla Şahin Usta’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, İl Başkanımız Sayın Hasan Angı’ya, milletvekillerimize, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarımıza, eski bakan ve milletvekillerimize, eski büyükşehir belediye başkanlarımıza, ilçe başkanımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, teşkilatlarımızın farklı kademelerinde görev yapan adsız kahramanlara, MHP’nin değerli genel başkan yardımcısı, il başkanı ve ilçe başkanı ile teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Başkan Kale açıklamasını "Cihanbeyli'nin gönlü güzel insanlarının hizmetkarı olmayı bana bir kez daha nasip ettiği için Rabbime hamdediyorum. Yeni dönemin Cihanbeyli’miz, Konya’mız, ülkemiz ve gönül coğrafyamız ile tüm insanlık adına hayırlı olmasını diliyorum. Allah (C.C) yar ve yardımcımız olsun!" diyerek tamamladı. 



 

 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English