Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: AK Parti tüm Anadolu’yu kucaklayan bir siyasi anlayıştır

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "AK Parti olarak bizi bir arada tutan en temel unsurlar ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza, aziz milletimize olan sevdamızdır. AK Parti vefanın adıdır. AK Parti, aziz milletimize vefa gösteren, toplumun hiçbir kesimini ötekileştirmeden, topyekün tüm Anadolu’yu kucaklayan bir siyasi anlayıştır." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: AK Parti tüm Anadolu’yu kucaklayan bir siyasi anlayıştır
Kurum, partisince Konya’nın Ereğli ilçesinde Demireller Tesisi’nde düzenlenen vefa yemeğinde yaptığı konuşmada, AK Parti’nin gücünü milletten alan kadrolarca kurulduğunu söyledi.

AK Parti’nin sadece bir siyasi parti olmadığını belirten Kurum, "AK Parti, bir diriliş ve uyanış hareketidir. AK Parti sadece bir parti değil büyük bir ailedir. Bu davaya gönül vermiş olan her bir kardeşimiz, bu hareketin vazgeçilmez bir parçasıdır. AK Parti olarak bizi bir arada tutan en temel unsurlar ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza, aziz milletimize olan sevdamızdır. AK Parti vefanın adıdır. AK Parti, aziz milletimize vefa gösteren, toplumun hiçbir kesimini ötekileştirmeden, topyekün tüm Anadolu’yu kucaklayan bir siyasi anlayıştır.” diye konuştu.

Kurum, AK Parti’nin dünyadaki bütün mazlumların yanında olan bir siyasi parti olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Somali’den Myanmar’a, Filistin’den Haiti’ye kadar nerede bir zulüm, nerede bir acı varsa AK kadrolar bunu kendine dert edinir, vefasını gösterir, yardım elini uzatır, yanında ve yardımcısı olur. Türkiye, dünyanın dört bir tarafındaki mazlumlardan hayır duası alan tek ülkedir. 'Dünya beşten büyüktür' felsefesiyle hareket eden, milletin iradesinden başka hiçbir güç tanımayan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, vefanın en büyük örneğidir. Küresel güçlere karşı dik duruşuyla, mazlumlara sahip çıkmasıyla ve dava arkadaşlarına gösterdiği samimi duruşuyla, vefa timsalidir.”



Cumhur İttifakı'nın temelinde ülke sevdasının, karşılıklı saygının, devlet ve millet bekasının bulunduğunu dile getiren Kurum, "İnşallah Cumhur ittifakı 31 ilçenin tamamını alarak tarihi bir zafere imza atacaktır.” dedi.

- "20 yıllık süreçte riskli binaların tamamını dönüştüreceğiz"

31 Mart yerel seçimlerine kadar teşkilat mensuplarının gayretle çalışması gerektiğini söyleyen Kurum, "Her haneye, her iş yerine ulaşmalıyız, fethetmedik gönül bırakmamalıyız.” ifadesini kullandı.

Riskli binaların kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına ilişkin değerlendirme yapan Kurum, şunları söyledi:

“Riskli alanların kentsel dönüşümünü, en acilinden başlamak suretiyle tüm Türkiye’de başlatacağız. Hedefimiz her yıl 300 bin konut yapmak ve önümüzdeki 5 yıllık süreçte 1 buçuk milyon konutu dönüştürmek. İnşallah önümüzdeki 20 yıllık süreçte de tüm şehirlerimizdeki riskli binaların tamamının dönüşümünü sağlamış olacağız.”

Kurum, 5 yıllık süreçte ülkedeki tüm vatandaşlara düzenli depolama ve atıksu arıtma hizmeti vermeyi hedeflediklerini duyurdu.



Konya İl Başkanı Hasan Angı ise yerel seçimlere kadar tüm teşkilat mensuplarıyla 31 ilçede topyekün mücadele vereceklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın doğum günü dolayısıyla pasta kesildi. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı doğum günü dolayısıyla tebrik etti, kendisine Konyalıların selamlarını ileteceğini söyledi.

Programa Bakan Kurum'un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, bazı milletvekilleri ve teşkilat mensupları katıldı.


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English