Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çalışma Masası Çeşitleri ve Fiyatları

Çalışma Masası Çeşitleri ve Fiyatları

Çalışma masası, okuyan, yazan ve bilgisayar kullanan herkesin ihtiyaç duyduğu mobilyalar arasında yer alır.  Farklı modelleri ile oldukça fonksiyonel mobilyalar arasında bulunan çalışma masaları sadece masadan veya masa ve raflardan oluşabiliyor. Bunun yanı sıra kitaplıklı olan modellerini de tercih edebilirsiniz. Günümüzde çalışma masası modelleri bol çekmeceli ve raflı olarak tasarlandığı için  size geniş bir depolama alanı da yaratırlar. Önemli belgelerinizi ve evraklarınızı çalışma masanızın çekmecelerinde saklayabilir, raflarında ve kitaplıklı modellerinde kitaplarınızı muhafaza edebilirsiniz. Farklı tasarımları ve renkleri ile dikkat çeken çalışma masalarını kullanacağınız odanın dekoruna ve ihtiyacına uygun olarak seçebilirsiniz.

Çalışma Masası Modelleri
Çalışma masası modelleri arasında yüzeyi laminant veya ahşap olan çalışma  masalarının  yanı sıra metal veya demir materyallerle tasarlanan çalışma masaları da bulabilirsiniz. Ahşap çalışma masaları oldukça estetik bir görünüm sağlarken yüzeyi laminant olan çalışma masaları, çizilmez yapılarıyla sıkça tercih edilir. Çalışma masanızda sıklıkla bilgisayar kullanacaksanız bilgisayar masası modelleri arasından bir masa seçebilirsiniz. Kablo deliğine sahip olan bu masalar sayesinde bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde masanıza konumlandırabilirsiniz. Çalışma masanızda defter,kitap, dergi gibi birçok yazılı kaynakla çalışıyorsanız raflı ve dolaplı olan çalışma masası modelleri arasından bir tercih yapabilirsiniz. Çalışmanız bittikten sonra yazılı kaynaklarınızı ve kalemlerinizi çalışma masanızın depolama alanlarına kaldırarak çalışma masanızın her daim düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun rahat çalışması için çocuklar için özel olarak tasarlanan çocuk çalışma masası modelleri arasından renkli ve eğlenceli aynı zamanda fonksiyonel bir çalışma masası seçebilirsiniz. Çalışma masanızda çoğunlukla yazı yazıyorsanız mümkün olduğunca geniş yüzeye sahip olan çalışma masası modellerini tercih ettiğinizde çok rahat edebilirsiniz. Çalışma masanızı çeşitli aksesuarlarla renklendirerek çalışmanıza neşe katabilirsiniz. Masanızın br köşesine konumlandıracağınız kalemlik ve çalışma lambası hem masanızı renklendirir hem de fonksiyonel bir kullanım sağlar.

Çalışma Masası Fiyatları
Çalışma masası modelleri ürünün taşıdığı belirli özelliklere göre kategorilere ayrılarak fiyatlandırılır. Çalışma masası fiyatları masanın tasarlandığı materyale göre değişiklik gösterir. Bunun yanı sıra ürün fiyatları üzerinde masanın boyutları da etkili olur. Çalışma masalarının fiyatları üzerinde ürünün modeli de etkili olur. Kitaplıklı ve rafları olan çalışma masalarının fiyatlarında değişiklik görülebiliyor. Evidea’nın geniş ürün gamı içerisinde kendinize ve çocuğunuza her bütçeye uygun çalışma modellerinden birini kolaylıkla bulabilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English