Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri bayramlaştı

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri tarafından Ramazan Bayramı dönüşü ilk mesai gününde toplu bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Yeni dönemde ortaya koydukları vizyonu hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışarak hep birlikte hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Altay, “Konya inşallah sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olacak. Hep birlikte Konya’yı geleceğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyeleri bayramlaştı
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyeleri tarafından Ramazan Bayramı dönüşü ilk mesai gününde belediye çalışanlarına yönelik bayramlaşma programı düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının ve bayramın Konya’da sorunsuz geçmesi için gösterilen gayretten dolayı çalışanlara teşekkür etti.

YENİ DÖNEMDE BÜYÜK BİR UYUMLA ÇALIŞACAĞIZ

Yeni bir dönemin başlangıcında olduklarını ifade eden Başkan Altay, “31 Mart seçimlerinden sonraki ilk bayramlaşma programındayız. Konyalılar bize çok büyük destek verdi. Büyükşehirler sıralamasında birinci, il sıralamasında ikinci olduk. Onun için ne kadar gayret sarf etsek, ne kadar hizmet etsek az. Bu dönemin bir başka güzelliği de birlikte uyumlu çalışabileceğimiz bir ekibin olması. 31 İlçenin tamamında belediye başkanlarımızla büyük bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz ama özellikle merkezde Meram, Karatay ve Selçuklu belediye başkanlarımızla oluşturduğumuz koordinasyonun sadece belediye başkanları düzeyinde değil, tüm çalışma arkadaşlarımız düzeyinde oluşmasından mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

BU ŞEHRE HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞEREF VE GURUR

Benim Şehrim sloganıyla çok önemli projeler açıkladıklarını anımsatan Başkan Altay konuşmasına şöyle devam etti: “Yeni bir vizyon ortaya koyduk ve bu vizyonu oluşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Konya bir kadim şehir. Hz. Mevlana’nın, Sultan Alaeddin’in şehri. Bu şehre hizmet etmek bizim için büyük bir şeref ve gurur. Konya, inşallah sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olacak. Hep birlikte Konya’yı geleceğe taşıyacağız.”

AMACIMIZ KONYA’NIN MARKA DEĞERİNİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda A Milli Futbol Takımının Fransa karşısında elde ettiği zaferin Türkiye için ikinci bir bayram olduğunu vurgulayan Başkan Altay, “Özellikle Türkiye-Fransa maçında Konyalıların gösterdiği destekle Milli Takımımızın elde ettiği başarı tüm Türkiye’de ses getirdi. İnşallah Milli Takımımız bundan sonra da çok önemli başarılara şehrimizde imza atacaktır. Amacımız Konya’nın marka değerini hak ettiği yere getirmek. Çünkü Konya belediyecilikte bir marka. Konya Anadolu’nun en güzel şehirlerinden birisi ve gelecek çok daha iyi olacak inşallah” diye konuştu.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Programda konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Biz kocaman bir aileyiz. Hep birlikte Konya’mıza hizmet ediyoruz. Konya’da belediyecilik bir marka. Bu markanın oluşmasında burada bulunan herkesin büyük katkısı var. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte daha temiz ve güzel bir Konya için yeni baştan bir hikayesini yazmaya gayret edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha nice bayramlara kavuşturmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Hep birlikte dört belediye olarak bizden beklenen bütün sorumlulukları yerine getireceğimize inanıyorum. Sizlerin de özveriyle çalışacağına inanıyorum. Allah önümüzdeki bayramları da birlik ve beraberlik içinde sağlık ve mutlulukla geçirmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Konya'da birlik beraberliğin en güzel göstergesinin bu bayram buluşmaları olduğunun altını çizerek, önümüzdeki 5 yıllık süreçte Konya’da birlik ve beraberlikle güzel, hayırlı hizmetleri hep birlikte yapmayı temenni etti.

AK Parti Konya İl Başkanvekili Seyit Mehmet Sümer, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediye Başkan Yardımcıları, muhtar derneklerinin başkanları ile sendika temsilcilerinin katıldığı programın sonunda hep birlikte belediye çalışanlarıyla bayramlaşıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English