Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Büyükşehir’den Konya yarı maratonu için ulaşım duyurusu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Mayıs Pazar günü düzenlenecek Uluslararası Konya Yarı Maratonu sebebiyle bazı güzergâhlar geçici olarak 07.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Büyükşehir’den Konya yarı maratonu için ulaşım duyurusu
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Mayıs Pazar günü düzenlenecek Uluslararası Konya Yarı Maratonu sebebiyle bazı güzergâhlar geçici olarak 07.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacağından otobüs hatları bu süreçte şu şekilde hizmet verecektir:

- 6-7-9-11 ve 84 numaralı hatlar Larende Caddesi (Millet Bahçesi)-Muhacir Pazarı Kavşağı’nda son bulacak olup aynı güzergâhlardan dönüş yapacaktır.

- 4-74 numaralı hat Yeni Meram Caddesi-Ateşbaz Sokak (İlahiyat Fakültesi)-Eski Meram Caddesi-Larende Caddesi-Muhacir Pazarı Kavşağı’nda son bulacak olup aynı güzergâhtan dönüş yapacaktır.

- 16-17-19-20-21-23-24-26-27-28-29-30-31-32-36-50-79-83-87-90-91-92-93-106-124 ve 125 numaralı hatlar Piri Esat Caddesi-Topraklık Caddesi (Hizmet Petrol) Kavşağı’nda son bulacak olup aynı güzergâhlardan dönüş yapacaktır.

- 45-47-48-53-55-63-64-66-69 ve 86 numaralı hatlar Nalçacı Caddesi-Vatan Caddesi-İhsaniye Kavşağı’nda son bulacak olup aynı güzergâhlardan dönüş yapacaktır.

- 1-2-56-67 ve 70 numaralı hatlar İhsaniye Kavşağı-Adalhan Kavşağı-Metehan Sokak (Maliye)-Nalçacı Caddesi’ne (Eski Belediye) müteakip mevcut güzergâhından dönüş yapacaktır. 

- 52 numaralı hat Sivaslı Ali Kemal Caddesi-Yaka Caddesi-Yeni Meram Caddesi-Ateşbaz Sokak (İlahiyat Fakültesi)-Eski Meram Caddesi-Yeni Meram Caddesi-Yaka Caddesi-Sivaslı Ali Kemal Caddesi’ne müteakip mevcut güzergâhından dönüş yapacaktır.

- 68 numaralı hat Nalçacı Caddesi-Vatan Caddesi-Metehan Sokak (Maliye) son bulacak olup; aynı güzergâhlardan dönüş yapacaktır.

- İki ayrı güzergahta çalışan 65 nolu hatta; Erenköy istikametinden gelen araçlar İhsaniye Kavşağı’nda son bulacak olup aynı güzergâhtan dönüş yapacaktır. Adliye istikametine giden araçlar Eski Garajdan hareket ile mevcut güzergâhtan devam ederek tekrar Eski Garajda son bulacaktır.

- 3 numaralı hat Muhacir Pazarı-Eski Meram Caddesi-Ateşbaz Sokak (İlahiyat Fakültesi)-Yeni Meram Caddesi’nden Meram Dere’ye çıkacaktır.

- 25 numaralı hat Muhacir Pazarı-Eski Meram Caddesi-Ateşbaz Sokak (İlahiyat Fakültesi)-Yeni Meram Caddesi-Yaka Caddesi-Sivaslı Ali Kemal Caddesi-Beyşehir Caddesi’nden Meram Dere’ye çıkacaktır.

- 14 numaralı hat Muhacir Pazarı-Ahmet Özcan Caddesi-Fetih Caddesi-Cemil Çiçek Caddesi-Adliye Kavşağı’nda son bulacak olup; gidiş güzergâhından dönüş yapacaktır.

- 8-12-13-15-38-88 ve 94 numaralı hatlar Furgan Dede Caddesi- Larende Caddesi-Eski Garaj güzergâhından hizmet verecektir.

- 41 ve 42 numaralı hatlar ortak sefer yapacak olup Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi-Başak Caddesi-Keçeciler Caddesi-Kordonboyu Sokak-Kırbaşı Caddesi-Karşıyaka Sokak-Karakayış Caddesi-Başak Caddesi-Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi’nden dönüş yapacaktır.

- 37 numaralı hat Karşehir Caddesi-Şeyh Ulema Yahşi Caddesi-Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi-Şeyh Ulema Recep Aga Caddesi-Yusuf İzzettin Sokak-Sedirler Caddesi-Adana Çevre Yolu-Sakyatan Yolu Caddesi güzergâhından dönüş yapacaktır.

- 39 numaralı hat Karşehir Caddesi-Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi-Başak Caddesi-Kasım Envari Sokak-Keçeciler Caddesi-Çevre Yolu-Sedirler Caddesi-Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi’nden dönüş yapacaktır.

- 34-43-44-54-81 ve 111 numaralı hatlar Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi-Başak Caddesi-Galericiler Kavşağı-Ankara Caddesi’nden güzergâhlarına devam edecektir.

- 99 ve 105 numaralı hatlar İhsaniye Kavşağı-Nalçacı Caddesi-Rauf Denktaş Caddesi’nden güzergâhına devam edecektir. Dönüşte şehir merkezine gelen araçlar İhsaniye Kavşağı’nda son bulacaktır.

Otobüs hatları arasında bağlantı kurmak için Muhacir Pazarı-Furgan Dede Caddesi-Eski Garaj Hareket Merkezi-Alaaddin Kap Caddesi-Saman Pazarı Hareket Merkezi arasında ücretsiz aktarma seferleri verilecektir.

TRAMVAY SEFERLERİ
Adliye tramvay hattı seferleri geçici olarak yapılamayacaktır.

Selçuk Üniversitesi Tramvay Hattı ise Hacıveyiszade Camii (Belediye İstasyonu) ile son bulacak, Alaaddin Bulvarı’na girmeyecektir.

Maraton parkurlarında yarışların tamamlanmasına müteakip araç ve yaya trafiğinin açılması ile otobüsler ve tramvay seferleri mevcut güzergâhlarından seferlerine devam edecektir.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 9
  • 4
  • 1
  • 12
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Eyüp
    2 yıl önce

    Koşu bizim neyimize başkan.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (1)
  • Avatar
    Esmanur
    2 yıl önce

    Siz koşmayı sevmiyor olabilrsiniz ama yuzbinlerce kişi koşacak ve koşmak gerçekten güzel birşey sporu sevin tavsiye ederim başta sevmeyen herkes başladıktan sonra bağımlısı oluyor. ATLETİZM SAĞLIKTIR.

    • Begen (1)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English