Bülent Korkmaz resmen Konyaspor'da

Eklenme Tarihi: 12.02.2020 - 15:14 , Son Güncellenme: 12.02.2020- 16:40

Konyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz düzenlenen törenle 1.5 yıllık imza attı.

Bülent Korkmaz resmen Konyaspor’da
Teknik direktör Bülent Korkmaz, Konyaspor’la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine İkinci Başkan Selçuk Aksoy, teknik direktör Bülent Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 

Resmi imzaların atılmasının ardından bir konuşma yapan Selçuk Aksoy “Konyaspor hedefleri doğrultusunda belli bir başarıya koşan bir camia. Maalesef beklenen skorların gelmemesi, beklentilere karşılık verememek bizi bu duruma getirdi. Aykut hocamızla karşılıklı yollarımızı ayırdık. Biz ona teşekkür ettik o bize teşekkür etti. Bundan sonraki hayatında Aykut hocamıza başarılar diliyoruz. Pazar günü yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantımızda yetki aldık ve birkaç görüşme neticesinde takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz Bülent hocamızla anlaşma sağladık. Ümit ediyorum Konyaspor bütün camiasıyla başarılara koşarak, emin adımlarla özlenen hedeflere ulaşacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi.

Konyaspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz’ın yardımcılıklarını Tamer Sivrikaya, Cengiz Demirel, Ercan Kılıç, Mustafa Sarp ve Nezih Ali Boloğlu yapacak.

Kaynak: