Son Dakika Haberler

AK Parti Konya İl Başkanlığı 7. Olağan Kongre süreci Bozkır ilçe kongresi ile devam etti.

Bozkır’da Kadir Güven güven tazeledi
AK Parti Konya'da ilçe kongreleri devam ediyor.  Bozkır Kapalı Pazar Alanı’nda yapılan ilçe kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Başkan Yardımcıları, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bozkır  Belediye Başkanı Sadettin Saygı, bölge ve ilçe koordinatörleri ile parti mensupları katıldı.

Konya il ve ilçelerinde birçok çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Ülkemizde bu dönemde tüm dünya da olduğu gibi zor dönemden geçiyor. Bir pandemi sürecindeyiz. İnşallah kurallara uyarsak bir an önce normal hayata dönmeyi arzuluyoruz. Bu süreci 20 yıl önce yaşamış olsak hastanelerimizin durumu, sağlık çalışanlarının azlığı gibi durumlar nedeniyle ülkemiz çok zor bir dönemden geçmiş olacaktı. Ama elhamdülillah AK Parti’nin iktidara gelmesi ile yapılan birçok hastane ile yapılan yatırımlarla bu salgın dönemini atlatacağız. Düne kadar şehir hastanelerinin israf olduğunu belirtenler bugün şehir hastanelerinin gerekliliğini söylüyorlar. Bir taraftan Karadeniz’den gelen müjdeli haber ile bugüne kadarki en yüksek rezervli doğalgazı bulduk. Diğer taraftan da Doğu Akdeniz’deki meseleler geliyor. Doğu Akdeniz bir zamanlar bizim büyük bir gölümüzdü. Osmanlı Devleti’nin hâkimiyetinde refah içinde yaşıyorlardı. Bugün gelinen noktada ise biz haklarımızı savunmak için gemilerimizle sondaj çalışmalarında bulunuyoruz ses farklı yerlerden çıkıyor. Fransa Cumhurbaşkanı Makron her yerde konuşmaya devam ediyor. Fransa neresi Doğu Akdeniz neresi ama bunların sömürgeden kalma bir alışkanlıkları var yüzyıl önceki sömürge düzenine yine devam etmek istiyorlar” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Aslında birlikte olmanın bu duyguyu hissetmenin adı Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi inandığımız yolda yürümektir. Kendisini ve dava arkadaşlarıyla birlikte milletinin geleceğine inanan herkesi milletine ağmade etmiş ve 19 yıldır gece gündüz demeden canı pahasına hizmet eden bir liderimiz var. Bir ülke darbeyle değil; hukukla, adaletle, milletin iradesiyle ileriye gidebilir, kalkınabilir. Bu yüzden AK Parti iktidarlarında millet iradesi her zaman en önde tutulmuştur, hukukun üstünlüğüne ve demokratik geleneklere tam anlamıyla bağlı bir idare gerçekleştirmek adına sürekli mücadele verilmiştir. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde millet olarak tüm coğrafyamızın güvenliği için ihanet çetelerini bir bir yok ederek kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

81 ilde AK Parti teşkilatlarının ilçe kongrelerini yaptıklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Bugün biz burada bu heyecanı yaşarken 81 ilimizin pek çok ilçesinde aynı heyecanı yaşayan dava arkadaşlarımızın sesini duyuyor gibiyiz. Teşkilat demek bu partinin temel direği demek, teşkilat demek fedakârlık demektir. AK Parti coğrafyamız için önemlidir. Sebebi ise 12 Eylül darbesinin yıl dönümüzden bir gün sonrasında tarihimize baktığımız zaman aslında ülkenin kaderini değiştiren anlar olduğunu görüyoruz. 1980 yılında darbeyle başa gelip milletine zulüm eden zihniyetten kurtulmanın yoludur AK Parti… Türkiye on yılda bir darbeleri yaşamış bir ülke ve ne yapılmış seçilmiş kişilerin darbelerle indirerek bunu da iç ve dış mihrapların ortaklığıyla yaparak kendileri başa geçmiştir. 2002 yılından bu yana eğitimden sağlığa, teknolojiden sanayiye her alanda damgamızı vuran hizmetleri yerine getirdik. Demek ki Türkiye’nin kaderini belirleyen AK Parti’nin iktidara gelmesi ile olmuş. Tıpkı insan hayatında kaderini değiştiren dönüm noktaları olduğu gibi ülkemizin kaderini değiştiren dönüm noktası da AK Parti’nin kurulup iktidara gelmesi ve başında da Recep Tayyip Erdoğan gibi ülkesine sevdalı dimdik ayakta duran cesur bir liderinin olmasıdır. Türkiye’ye sürekli bir öğrenci edasıyla ayar vermeye çalışan Avrupa Amerika gibi dünya güçleri ülkeler bugün artık ayrı bir Türkiye’nin olduğunun farkındalar. Şimdi ise tam tersine bölgemizde Türkiye olarak söz sahibiyiz ve ülkemize karışmalarına da müsaade etmiyoruz. Bunu başaran tekbir güç var o da AK Parti iktidarı ile birlikte milletin gücünü arkasına alan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüdür.” 

Usta, “Dün 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fransa Başkanı Macron’un söylemine yakın bir söylem ile Cumhurbaşkanımızı hedef alarak bizim tek adamla derdimiz var o da Recep Tayyip Erdoğan diyerek bu ülkedeki tek adamlığı bitireceklerini söyledi ve nasıl yapacağını da eskiden olduğu gibi darbeleri işaret etti. Ülkemizin sınırları dışında ülkemizi güçsüzleştirmek için çalışanların söylediklerini Türkiye’nin içerisinde siyaset yapan, bu ülke vatandaşından oy isteyen kişiye diyeceğimiz tek şey açınacak haldesiniz” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından sosyal mesafe – maske - hijyen kurallarının en üst sevide olduğu ilçe kongresinde oy kullanımına geçildi. Kadir Güven yeniden ilçe başkanı oldu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • H
    Hacı
    4 yıl önce

    Millete geldimi düğün sünnet yemek toplantı her şey yasak akp lilere geldimi herşey serbest vürüs akp lilere bulaşmaz diye kanun var sanırım

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English