Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bitcoin Hızla Büyüyor: Paranızı Katlamanın Tam Zamanı

Bitcoin Hızla Büyüyor: Paranızı Katlamanın Tam Zamanı


 
Bitcoin’e yatırım yapmayı aklınıza koyduysanız öncelik yatırım yapacağınız para biriminin ne olduğunu çok iyi bilmeniz gerekir. 2009 yılında tanıtılan sanal para birimi Bitcoin, kendi ödeme ağı üzerinden takas edilir. Bitcoin sanal bir cüzdanda saklanabilir ve bir kripto para birimi olarak şu şekilde tanımlanmıştır; para birimi üretimini ve işlemlerini kolaylaştırmak için kriptografiye dayanan merkezi olmayan, eşler arası bir para birimi.
 
Bitcoin'e nasıl yatırım yapacağınızı düşünüyorsanız, Icrypex’te ücretsiz hesap açın ve başlayın ya da Icrypex’in yatırımcıları için özel oluşturduğu 7/24 müşteri hizmetlerinden istediğiniz zaman destek alabilirsiniz.
 
Şimdi Bitcoin milyoneri olmak istiyorsanız okumaya devam edin.
 
Bitcoin Alıyor musunuz?
 
Dünyanın en popüler kripto parası şimdiden 10.000 doların üzerine çıktı ve bu sadece bir başlangıç gibi görünüyor! Paramızı katlamak için harika bir dönemden geçiyoruz.  
Peki düzenli aralıklarla Bitcoin satın alıyor musunuz?
 
Biraz birikiminiz varsa, bu paranın sizin için neler yapabileceğine şaşıracaksınız. Birkaç euro, dolar, Türk Lirası veya kendi para biriminiz değerinde kripto para birimi size servet getirebilir. Hiçbir komisyoncu yüksek ücret talep etmiyor veya başka herhangi bir aracı ile uğraşmak zorunda değilsiniz. Pazara girişin önünde hiçbir engel yoktur; her fırsatta yatırım yaptığınızda kazanmak harika.
 
Ayrıca Bitcoin kripto para piyasasının %50'sini elinde tuttuğunu ve bu nedenle bugün en çok performans gösteren para birimi olduğunu unutmamak önemlidir.
 
Yine de, Bitcoin'den sonra en iyi yatırım aracı olan kripto para birimi Ethereum ile de başlayabilirsiniz. Uzman analistlerin görünüşüne göre Ethereum uzun vadede Bitcoin gibi yatırımcısına oldukça getiri sağlayacak yorumları yapılıyor. Bizden söylemesi sizden uygulaması.
 
İlk Bitcoin’ler 3 Ocak 2009’da piyasaya çıktığında 1 Bitcoin, birkaç kuruşluk değere sahipti. Aradan geçen yaklaşık 11 yılın ardından ise bu yazı hazırlandığı sırada 1 Bitcoin yaklaşık 80,666 TL (yaklaşık 10,487 Dolar) değere sahip.
 
Sanal para birimi olan Bitcoin’i kullanarak zengin olanların listesi de her geçen gün artmaya devam ediyor.
 
Bugün Bitcoin alarak siz de şansınızı artırabilirsiniz. Bu kez yaşanan Bitcoin’inin yükseliş trenini kaçırmayın.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English