Son Dakika Haberler

Bitay - Türkiye’nin Global Borsası
Bitay Akademi
Bitay Akademi, Blockchain alt yapısında en üst düzey teknik analizler ve kripto para sektörüyle ilgili çok fazla konu hakkında eğitim olanağı sunuyor. Üniversiteler ile birlikte ortak çalışma içerisinde bulunan Bitay eğitimlerine istediğiniz zaman katılabilir ve sertifikanızı da alabilirsiniz.


BTY Nedir?
Bitay Token kısaltılmış haliyle BTY, Bitay teknolojinin ürettiği ve sadece ödül olarak kullanabileceğiniz promosyon parası olarak sizlerin karşısına çıkıyor. 1 BTY  1 Türk Lirası değerindedir.
 
BTY Nasıl Kazanabilirim ?
BTY kazanma hakkına sahip olmak için kripto para borsası uygulamasında işlem yapmanız veya  arkadaşlarınızı  size ait olan referans numaranızla kayıt işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekir. Uygulama üzerinden yapılan işlem ve arkadaşlarınızın kayıt işlemini gerçekleştirmek sizlere 10 BTY kazandırır. Ayrıca 500 Türk Lirasına eş kripto para yüklediğiniz zaman ve ya  500 kripto yükleme yaptığınız taktirde 10 BTY kazanmış olursunuz.
 
Bitay Güvenlik Hakkında
 
Kripto paraların %98 gibi çoğunluğu internete bağlı bulunmayan soğuk cüzdanlarla son derece güvenli olarak korunmaktadır. Görüldüğü üzere yüzdenin miktarı da Bitay ın ne denli güvenli olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca bazı risklerin yaşanmasını engellemek için Bitayda bulunan trading platformu cüzdan’lara kadar teknoloji şirket içerisinde geliştirilmiştir.
Bitay Tl Nasıl Yatırırım ?
 
1)Uygulamaya giriniz.
2)Bitay ana menüsünün alt kısmında olan Varlıklarım seçeneğini seçiniz.
3)Ekranın üst kısmında bulunan Yatır bölümüne tıklayın.
4)İlk olarak ekranda Türk Lirası yatırma seçeneği gösterilir.
5)Yatıracağınız tutarı ve bankayı seçiniz.
6) Iban numarasının yanında olan kopyalama butonuna tıklayın.
7)Sayfanın alt bölümünde olan açıklama bölümünde sizin için tanımlanan kodu transfer yapacağınız bankanın para transferi işlemleri açıklama kısmına yazın.
 
 
Bitay Nasıl TL Çekerim ?
 
1)Para çekme işlemi yapabilmek için  Varlıklarım butonuna tıklayın.
 
2)Ekranın üst kısmında bulunan Çek butonuna tıklayın.
 
   3)Çekeceğiniz tutarı Çekeceğiniz Miktar bölümüne yazın ardından İleri        butonuna  tıklayın.
 
5)Yatırmak istediğiniz banka hesabına İban numaranızı girerek işleme devam edin.
 
6) Şifrenizi doğru bir şekilde girdiğinizden emin olun ve sonra telefonunuza gönderilmiş olan kodu girerek işlemi tamamlayın.
 
Not: Türk Lirası olarak  para çekme işlemi yapmak istiyorsanız kesinlikle ‘Kimlik ve Adres Doğrulaması’ yapmanız gerekir. Ayrıca çekim miktarı minimum 100 Türk Lirasıdır.
 
 
 
Bitay Borsa
 
 
  
  1. Kolay Borsa

Uygulamanın alt kısmından borsa seçeneğini seçtiğiniz taktirde hemen Kolay Borsa karşınıza çıkıyor. Sol üstte olan kısımdan satmak ve ya  almak istediğiniz kripto para birimini seçin ve  yanındaki sağ üstte bulunan butondan kripto paranızı hangi para birimine karşı alıp veya satmak istediğinizi seçin. Kripto para birimi ve market seçme son 24 saat değişim oranı ve parite bakiyenizi görebilirsiniz. Karşınıza çıkan grafikte istediğiniz kripto para miktarını yazabilir hızlı al, sat butonundan ise alıp satabilme imkanına sahip olursunuz.
  1. Gelişmiş Borsa
 
Bitay ın alt kısmında gene Borsa seçeneğine tıklayın ve ilk olarak karşınıza çıkan Kolay Borsa olacaktır. Sağa  doğru kaydırarak anında kolayca Gelişmiş borsayı seçin. Sol üst kısımda olan butondan satmak veya  almak istediğiniz kripto para birimini seçin ve yanında bulunan sağ üst kısımdaki  butondan kripto paranızı hangi para birimine alıp, satmak istediğinize karar verip tekrar seçme işleminizi yapın. Kripto para birimi ve market seçme butonlarının altında olan seçmiş olduğunuz paritenin grafiği, son 24 saat değişim oranı ve parite bakiyenizi kolaylıkla görebilirsiniz. Ayrıca grafiğin altında bulunan Order Book yani Emir Defteri sayesinde Bitay borsasında gerçekleşmiş olan Al/Sat ları dilediğiniz kadar inceleyebilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English