Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Beyşehir turizminin kapılarını Türkiye ve dünyaya açacağız"

Beyşehir Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Adil Bayındır başkanlığında yapıldı.

“Beyşehir turizminin kapılarını Türkiye ve dünyaya açacağız“
Beyşehir Belediyesi hizmet binasında yapılan meclis toplantısı, salgın önlemleri eşliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden Belediye Başkanı Adil Bayındır ve meclis üyeleri ilçenin turizmini ele aldı.

Beyşehir’in turizm açısından önemli bir konumunun olduğunu dile getiren Başkan Bayındır, kentte yapılacak çalışmaların büyük bölümünün turizmi geliştirme yönünde olacağını belirterek, Beyşehir Turizmini Türkiye ve dünyaya açacaklarını söyledi.

"BEYŞEHİR TURİZM KENTİ OLACAK”

Beyşehir Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısında ilçenin turizm konusunu ele alan Başkan Bayındır, “Taşıyla, toprağıyla, gölüyle, yaylasıyla, dağıyla ve tarihi geçmişi ile adından söz ettiren güzel şehrim Beyşehir’de turizm çalışmalarının startını verdik. Bu günleri önceden görerek ilçemizde yasakları fırsat bilip, gece gündüz çalıştık. Bu çalışmaların meyvesi olan Karaburun sahilinin 3 kilometrelik yenilenen sahili ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. Karaburun sahilinde hep birlikte ciddi ve özverili çalışmalar sonucu İç Anadolu’nun parlayan incisi haline getirdik. İnşallah Çarşamba günü sahilimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm bu çalışmaları ve Karaburun sahilinin yenilenen yüzünü sizlerin hizmetine sunacağız. Beyşehir Belediyesi olarak, Plaj bir bütünüyle bir uçtan öbür uca 3 kilometreye çıkartıp, Üstünler Çayının kenarına kadar dolgusuyla, tesviyesiyle kıyıdaki o kirliliği yok ederek şehrimize yakışan bir sahil niteliği kazandırdık. Önümüzdeki günlerde iyileştirme çalışmalarımız devam edecek. Karavan ve çadır kamp alanlarının elektrik bağlantıları olacak. Elektrik geldikten sonra bu yerlerde gerekli platformlar kurulacak. Yine bu bölüme ek olarak geniş alanda golf sahalarındaki çim türlerinden ekilerek orada hem bir yeşil bir doku hem de spor alanları oluşturacağız. Yine bu alanda geçirimsiz fosseptikler ile toplanacak. Karavanlar yanaştığı zaman tam gölü görecek şekilde 700 metrelik mesafede yaklaşık 60 ila 70 karavanı o bölgede hıfz edeceğiz." dedi.

BEYŞEHİR’İN YAYLA YOLLARI DAHA KONFORLU HALE GELECEK
Beyşehir’in yayla turizmine büyük katkı sağlayacak yol çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağını vurgulayan Başkan Bayındır, Belediye bünyesine kazandırılan yeni asfalt plenti ile yayla yollarının daha konforlu hale geleceğini söyledi.

Başkan Bayındır, “Akdeniz’in terası Konya’nın denizi şeklinde bir politika izleyeceğiz. Gölümüz Konya’nın denizi, yaylalarımız ise Akdeniz’in terası haline gelecek. Yayla turizmine Türkiye’yi ve Dünyaya şehrimizin kapılarını açma adına bu tür yerlerin hazırlığı içindeyiz. Önümüzdeki günler onu yavaş yavaş göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZA HESAP VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Halka açık meclis toplantılarına devam edileceğini belirten Başkan Bayındır, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “1 Temmuzdan itibaren yasaklar kalktı belli dönemlerde sözümüz olan halka hesap verme günlerini ilan edeceğiz. Aylık mı olur ya da iki aylık mı olur halkın talebine göre gerçekleştireceğiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile halkımıza doğru bilgiler vereceğiz, eksiğimiz ya da yetişemediğimiz yerler varsa özür dileyeceğiz. Gecemize gündüzümüze katarak bu yazı dolu geçireceğiz.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Demir Demir
    3 yıl önce

    Seydişehir’de termal su çıktı ve oranın da tabiyatı çok güzel Beyşehir zaten tartışılmaz aslında iki ilçe ortak projeler yapsalar gerçekten günü birlik değil uzun süreli turist çekme potansiyeli mevcut

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English