Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir Gölünde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Derneği ev sahipliğinde yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı.

Beyşehir Gölünde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Türkiye’nin farklı illerinden Beyşehir’de bir araya gelen 1’i kadın, 3’ü erkek toplam 4 sporcu, “üç ekip, tek hedef” sloganıyla kanolarıyla göl üzerinde kürek çekip, göl etrafında ise bisikletle pedal çevirip koşu gerçekleştirmeye başladı. 

Beyşehir Gölü’nün Vuslat Parkı kıyısında aynı anda başlayan kano, bisiklet turu ve koşuya katılan ekibin üyesi 4 sporcu, etkinliği 30 Ağustos’ta Beyşehir ilçe merkezinde noktalayacak.
4 sporcu, etkinliğin sonunda yanlarında getirdikleri Türkiye, KKTC ve Azerbaycan bayraklarını ise Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir'e teslim edecek.

Sporcuları, Vuslat Parkı'ndaki iskelede, tur öncesi alana gelen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği mensupları uğurladı.
“Amacımız Beyşehir’i sadece Türkiye’ye değil, tüm dünyaya tanıtmak”
Beyşehir Gölü Etrafı Kano Ekspedisyonu için kano lideri Şenol Özdemir’le birlikte Beyşehir’e gelen ekipteki tek bayan sporcu olan Nüşabe Paşazade, yaptığı açıklamada, Bugün Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz ve bundan dolayı çok mutluyuz. Beyşehir Gölü etrafında 160 kilometre sürecek 3 ekip tek hedef diyoruz. Bir arkadaşımız koşarak, bir arkadaşımız bisiklette pedallayarak ben ve Şenol arkadaşım Beyşehir Gölünde kano yani kürek çekerek bu güzel gölü tavaf edeceğiz. Mada adasında bir okulumuz var o okulun 13 tane öğrencisi için bütün Türkiye’den gelen hediyeleri takdim edeceğiz. 30 Ağustos Zafer Bayramında çocuklarımıza 2 tane kano teslim edeceğiz ve spora teşviklerini sağlayacağız. Bizim 3 tane misyonumuz var bu ekspedisyonda birincisi, layığı ile 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamak, ikinci misyonumuz Mada Adasındaki çocuklara destek vermek ve üçüncü en önemli misyonumuzda İç Anadolu’nun bu güzeller güzeli gişesini sadece Türkiye’ye değil bütün dünyaya tanıtmak. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Beyin inanılmaz güzel bir sözü var. ‘’Güneşin koşarak doğup, hüzünle battığı şehirdir Beyşehir’’ bu bizi çok etkiledi ve başkanın bu şehir için iç Anadolu’muzun, Konya ovasının ulu arığı için can damarı için verdiği mücadele ister tanıtımında, ister yapacağınız inanılmaz büyük turizm projesi, ister sporculara verdiği büyük destekler bizi etkiledi. Türkiye’mizin her alanda zaferi sadece Türkiye’nin zaferi değil bütün Türk dünyasının zaferidir. Ben Azerbaycan’da doğdum büyüdüm. Ondan dolayı Azerbaycan bayrağını buraya getiriyoruz. Türkiye vatandaşıyım Türkiye de yaşıyorum. Büyük bayrağımız Türkiye’mizindir. Son zamanlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde çalışıyorum ve Kıbrıs’ın bayrağını burada dalgalanmasını çok istedik ondan dolayı çok mutluyuz. ”dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English