Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir-Drammen kentlerinin kardeşliği peyzaj çalışmasına da yansıdı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Drammen Meydanı’ndaki kavşakta Beyşehir-Drammen şehirlerinin kardeşliği peyzaj çalışmalarına da yansıdı.

Beyşehir-Drammen kentlerinin kardeşliği peyzaj çalışmasına da yansıdı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe müftülüğü karşısındaki Drammen Meydanı’ndaki kavşakta başlatılan çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Peyzaj çalışmaları kapsamında taflan bitkisiyle kardeş şehirler Beyşehir ve Drammen şehirlerinin ismi kavşaktaki çimlere işlendi. Ayrıca, kavşakta çiçeklendirme çalışması da yapılırken, mevsimlik petunya, begonya ve kadife ile ateş çiçeği türlerinin de dikimi gerçekleştirildi. 

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, çok sayıda Beyşehirli hemşehrisinin yaşadığı Norveç’in Drammen kentinin Drammen Belediyesi ile Beyşehir Belediyesi arasında imzalanan kardeş şehir protokolü ile Beyşehir’in ilk kardeş kenti ilan ettiği bir şehir olduğunu hatırlattı. Kardeş kent protokolünün imzalanmasının ardından Mevlana Caddesi ile Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddelerini birleştirerek Eşrefoğlu Köprüsü'ne bağlayan ilçe müftülüğü karşısındaki kavşağın bulunduğu alana Drammen Meydanı ismini verdiklerini hatırlatan Bayındır, “Drammen kentine bir armağan olarak geçmiş dönemimizde ismi verilen Drammen Kavşağı’nın aradan geçen yılların ardından hafızalardaki yerini yeniden kazanması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bölgede böyle güzel bir çalışmaya imza attı. Drammen Kavşağı’nda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılırken Beyşehir ve Drammen kentlerinin isimleri de alandaki çimlere taflan bitkisiyle yazıya dönüştürülerek işlendi. Çiçeklendirme çalışmaları ile de alandaki görsel zenginlik artırıldı. Yürütülen çalışma ilçe halkımız tarafından da kısa sürede beğeni topladı ve ilgi çekmeye başladı. Ayrıca, Basın Müdürlüğümüz de ortaya çıkan bu görsel güzelliği yükseklerden halkımıza gösterebilmek amacıyla kavşakta dron çekimi de gerçekleştirdi. Ekiplerimize bu anlamda yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English