Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Beyşehir Belediyesi Meclisi, parka “Serhat Turak” isminin verilmesini kararlaştırdı

Beyşehir Belediyesi, ilçe merkezindeki bir parka Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yaparken, 4 yıl önce katıldığı MHP İl kongresi dönüşünde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Serhat Turak’ın isminin verilmesini kararlaştırdı.

Beyşehir Belediyesi Meclisi,  parka “Serhat Turak” isminin verilmesini kararlaştırdı
Beyşehir Belediyesi Meclisi, 2019 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun’un başkanlığında yapılan Ocak ayı olağan toplantısında, Beyşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çeşitli yatırımlara bazı kişilerin isimlerinin verilmesi konusu da gündeme geldi. 

Toplantıda, Beyşehir belediyesi meclisi tarafından Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yaparken, 18 Ocak 2015 tarihinde katıldığı MHP il kongresi dönüşünde Konya-Beyşehir Karayolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Serhat Turak’ın isminin İçerişehir Mahallesi, Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yanındaki parkın isminin verilmesi kararlaştırıldı. 
Sözkonusu park, bir süre önce gerçekleştirilen bir açılış töreninin ardından ilçe halkına hizmet vermeye başlamıştı. 

Belediye Başkanı Murat Özaltun, 2015 yılında yaşanan elim bir trafik kazasında ebediyete intikal eden Serhat Turak’ı  ölüm yıldönümü yaklaşırken bir kez daha rahmetle andıklarını belirterek, “Yaşanan kazanın ardından Serhat Turak kardeşimizin isminin yaşatılması için harekete geçmiştik. Beyşehir Belediyesi olarak Eşrefoğlu Camimizin bulunduğu tarihi misyonu olan İçerişehir Mahallemize bir park yapmış ve bu parkın isminin Serhat Turak’a verilmesi için MHP İlçe Teşkilatımıza bir öneride bulunmuştuk. Onlar da memnuniyetle karşılayınca isminin yaşatılması adına bu adımı atmıştık.  Keşke kardeşimizi geriye getirebilsek ama bu maalesef mümkün değil. Bu anlamda artık bu saatten sonra önemli olan onun ismini, anısını yaşatabilmekti. Belediye meclisimiz de bu son toplantısında parkın isminin Meclis toplantısında resmileşmesi için gerekli adımları atarak sözkonusu bu kararı aldı. Sadece bu parkımız değil, Belediye olarak ilçemizde hayata geçirdiğimiz bazı yatırımların isimlerini de ilçemizin bazı değerli insanlarına verme kararı aldık”dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English