Son Dakika Haberler

Beşiktaş ve Galatasaray’dan Abdülkerim’e kanca

Eklenme Tarihi: 08.07.2021 - 17:52

Konyasporlu Abdülkerim Bardakcı, Beşiktaş ve Galatasaray’ın radarına yeniden girdi. Yabancı sınırının gelmesiyle yerli savunmacılara dönmeyi hedefleyen Beşiktaş ve Galatasaray, Konyaspor’da yıldızını parlatan ve milli takıma kadar yükselen Abdülkerim Bardakcı’yı gündemlerine aldı.

Beşiktaş ve Galatasaray’dan Abdülkerim’e kanca
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un stoperi Abdülkerim Bardakcı, bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek Beşiktaş ve Galatasaray’ın radarına tekrardan girdi. Sezonun sona ermesiyle oyuncu için nabız yoklayan kulüpler, yabancı sınırının gelmesiyle birlikte de Bardakcı ısrarlarını arttırdı. 

BEŞİKTAŞ’IN TEKLİFİ: VER ABDÜLKERİM’İ, AL BOYD’U  
Abdülkerim Bardakcı için geride kalan sezon devre arasında da nabız yoklayan Beşiktaş, bu kez farklı tekliflerle yeşil-beyazlıların kapısını çalmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yönetim, kanat oyuncusu arayan Konyaspor’a, Abdülkerim Bardakcı karşılığında Tyler Boyd’u teklif etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş Kulübünün, Konyaspor’un kapısını kısa süre içerisinde çalması bekleniyor.

HENÜZ RESMİ TEKLİF YOK
Bu sezon ortaya koyduğu performansla göz dolduran ve sezon içinde A Milli Takıma kadar yükselen Konyalı futbolcu Abdülkerim Bardakcı için, şu an kulübe ulaşan resmi bir transfer teklifi bulunmuyor. Bardakcı’nın takımda kalmasını isteyen Konyasporlu yöneticiler, oyuncu için iyi bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacaklarını geçtiğimiz günlerde ifade etmişlerdi. 

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK
Konyaspor, geçtiğimiz günlerde de Abdülkerim Bardakcı’nın sözleşmesinin uzatılacağını duyurmuştu. Bardakcı, bu transfer döneminde takımda kalması durumunda yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini uzatmak için yeniden masaya oturacak.
(Mustafa Durmuş)

Kaynak: