Son Dakika Haberler

Beşiktaş'ta Önder Özen dönemi

Eklenme Tarihi: 15.07.2014 - 20:34

Siyah-beyazlı kulübün 22 Mayıs 2013'te futbol genel direktörlüğü görevi için 3 yıllık sözleşme imzaladığı Özen, yaklaşık 15 ay görev yaptı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Futbol Genel Direktörlüğü görevinden istifa eden Önder Özen'in siyah-beyazlı kulüpteki görevi yaklaşık 15 ay sürdü. 

Beşiktaş Kulübü'nin 22 Mayıs 2013'te futbol genel direktörlüğü konusunda 3 yıllık sözleşme imzaladığı Özen, görevini yaklaşık 15 ay yapabildi. Başkan Fikret Orman'ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, "Kontratımız 3 sene ama benim kendime verdiğim süre 18 ay" ifadesini kullanan Önder Özen, kendine tanıdığı süreyi de tamamlayamadı.

 

- Disiplini sağlamak hedefiyle geldi 

Siyah-beyazlı kulübe disiplini sağlama hedefiyle gelen Önder Özen, Beşiktaş Kulübü'yle sözleşme imzaladığı törende, "Futbol şubemizin bir kulüp disiplinine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" diye açıklama yapmasına rağmen bu konuda hedefine ulaşamadı. 

2013-2014 sezonu başında ilk sıkıntıyı teknik direktör konusunda yaşayan Özen, o dönemde Kayserispor'u çalıştıran Robert Prosinecki'yi takımın başına getirme başarısı gösteremedi. Bu ismin yerine Slaven Bilic'i teknik direktör olarak getiren siyah-beyazlı takımın eski genel direktörü, futbolcuların disiplinsizliklerine de engel olamadı.

 

- İlk kriz İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk arasında 

Özen yönetimindeki Beşiktaş'ta ilk kriz, geride kalan sezonun ilk döneminde yaşandı. Özen, siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Toraman ile Fenerbahçe'den transfer edilen Sezer Öztürk arasındaki kavgayı önleyemedi. İki futbolcu da yaşanan kavganın ardından süresiz kadro dışı kaldı. 

 

- Sezer Öztürk ikinci şoku yaşattı

Özen yönetimindeki futbol takımı, ikinci şoku devre arasında Sezer Öztürk'ün bıçaklanmasıyla yaşadı. İbrahim Toraman ile yaşadığı kavga nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Sezer, Almanya'da bir gece kulübünde bıçaklandı.

 

- Gökhan Töre, kurşunla yaralandı

Önder Özen, Beşiktaş'ta sezon boyunca disiplini sağlayamamanın sıkıntısını yaşadı.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk olaylarıyla sıkıntılı dönemler yaşayan siyah-beyazlı ekip, en büyük şoku sezonun son bölümlerinde Gökhan Töre'nin kurşunla yaralanmasıyla yaşadı.

 

- Dany transferi çok tepki çekti

Siyah-beyazlı taraftarların, Özen döneminde gösterdiği en fazla tepki ise Galatasaray'dan devre arasında kiralanan Dany Nounkeu'nun transferi oldu.

Beşiktaş formasıyla çıktığı maçlarda kritik hatalar yapan Dany, son haftalarda ise teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Önder Özen'e yönelik tepkiler son olarak Yalçın Ayhan'ın transferi konusunda artmıştı. 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”