Son Dakika Haberler

Beşiktaş-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçından notlar

Eklenme Tarihi: 15.03.2015 - 18:15

Siyah-beyazlı takım, geçen haftaya göre 4 değişiklikle sahaya çıktı Kart cezasını tamamlayan Franco ilk 11'de yer aldı Sakatlığı geçen Cenk Tosun maç kadrosuna dahil edildi

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, takımını geçen haftaya göre 4 değişiklikle sahaya sürdü.

Teknik direktör Bilic, Tolgay Arslan, Mustafa Pektemek ve Motta'ya Kayseri ekibi önünde ilk 11'de şans verdi. Balıkesirspor maçında kırmızı kart gören ve cezası nedeniyle Medicana Sivasspor karşısında oynamayan Pedro Franco ise cezasını tamamladı ve yeniden formasına kavuştu. 

Bu arada esame listesinde yer alan Serdar Kurtuluş'un yerine, ısınmadan sonra Ersan Gülüm başladı. Kurtuluş'un sol arka adalesinde çekme olduğu öğrenildi.

 

-Beşiktaş'ta 7 eksik 

Siyah-beyazlı ekipte, tedavileri devam eden Jose Sosa, Atiba Hutchinson, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Opare ve Tomas Sivok, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında forma giyemedi. 

Sakatlığı düzelen Cenk Tosun ise yedek kulübesinde yer aldı. 

 

-Osmanlı Stadı'nda 4. maç

Beşiktaş, Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda 4. lig maçına çıktı. 

Vodafone Arena'nın yapımı sürecinde iç saha maçlarını zaman zaman İstanbul dışında oynayan siyah beyazlılar, başkentte 6. haftada Medicana Sivasspor'u 3-2, 18. haftada Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenmiş, 22. haftada ise Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalmıştı. 

 

-Demba Ba Ankara'yı seviyor

Demba Ba, Beşiktaş'ın Ankara'da yaptığı 4 lig maçında da rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 

Senegalli futbolcu Demba Ba, Osmanlı Stadı'ndaki Sivasspor maçında 2, Mersin İdmanyurdu, Balıkesirspor ve Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği karşılaşmalarında birer gol attı.

 

-Taraftarlar yalnız bırakmadı

Beşiktaş taraftarları, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında da takımlarını yalnız bırakmadı. 

Stadın büyük bir bölümünü dolduran siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesinden başlayarak takımlarına büyük destek verdi. Zemini kontrol etmek için sahaya çıkan futbolcular, tribünlerden büyük alkış alırken, Olcay Şahan, taraftarlara "üçlü" çektirdi. 

 

-Özdilek'ten 4 değişiklik 

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise bir önceki lig maçına göre kadroda 4 değişiklik yaptı. 

Özdilek, ligde geçen hafta oynadıkları Gençlerbirliği maçında ilk 11'de yer alan Necati Ateş ve Sylla'yı yedek kulübesine çekerken, Mehmet Akgün ve Drenthe'ye ise ilk 11'de şans verdi.

Kayseri temsilcisinde, Caner Osmanpaşa, Boye ve sakatlığı bulunan Barış Memiş, Beşiktaş maçında kadroda yer almadı. 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”