Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

BEMBİRSEN Konya şubesinden Selçuklu Zabıta Müdürlüğüne ziyaret

Bembirsen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Zabıta Teşkilatı'nın 193. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi.

BEMBİRSEN Konya şubesinden Selçuklu Zabıta Müdürlüğüne ziyaret
Zabıta Teşkilatı'nın 193. Yıldönümü çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlanmaya devam ediyor. Bembirsen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri hafta dolayısıyla Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti.  

Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt tarafından ağırlanan Başkan Büyükaslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri zabıta teşkilatının Zabıta Haftasını kutladı ve başarılar diledi.
 
"Selçuklu hizmetlerinizle güzelleşiyor"
Zabıta'nın vatandaşlarla sürekli iç içe çalıştığını ve belediyenin yüzü konumunda olduğunu ifade eden   Bembirsen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan," Şehir hayatının yoğunluğunda yaptığınız görevle hemşehrilerimizin huzuru, güveni ve yarınları için çalışıyorsunuz. İşiniz yoğun ve göreviniz önemli. Selçuklu bugüne kadar göstermiş olduğunuz özverili gayretler ile huzurlu ve düzenli bir ilçe haline geldi. Yaptığınız tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bembirsen olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimiz adına önemli bir misyon üstlenen zabıtalarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek isterim Bu vesile ile Zabıta Haftanızı kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum. " dedi.

  
"Halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz"
Bembirsen heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt'ta müdürlük faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkurt, "Teşkilat olarak kanunlar çerçevesinde ilçe halkının huzur ve mutluluğu için görev yapıyoruz. Belediyenin vitrini olduğumuz bilinci ile kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir yapıya sahibiz ve birlik ve beraberlik içinde ilçemize hizmet üretmek için çalışıyoruz.  Bu noktada bizlere her zaman destek olan başta Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı  olmak üzere ilçe halkımıza ve ziyaretlerinde dolayı Bembirsen Konya Şubesine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret günün anısına yapılan hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English