Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Belediye Başkanı Bayındır öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, katıldığı karne dağıtım töreninde öğrencilerin yaşadığı karne heyecanı ve sevincine ortak oldu.

Belediye Başkanı Bayındır öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
2018-2019 Eğitim-öğretim yılının sonuna gelinmesi dolayısıyla Beyşehir’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İçerişehir Mahallesi’nde bulunan Şehit Hasan Metli İlkokulu ile Eşrefoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nda ilçe protokolünün katıldığı karne dağıtım töreni düzenlendi.

Karne dağıtım törenine katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilkokul döneminde öğrenim görüp mezun olduğunu belirttiği, günümüzde aynı kampüste faaliyet gösteren Şehit Hasan Metli İlkokulu ve Eşrefoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören, aralarında bu yıl eğitim kurumlarından mezun olacak öğrencilerin de yaşadığı karne ve mezuniyet sevincine ortak oldu.

SİZLERDEN BİRİ DE BELKİ BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”
Öğrencilere beraberindeki protokol mensuplarıyla birlikte karneleri ile takdir ve iftihar belgelerini vererek sohbet eden ve iyi bir yaz dönemi tatili dileğinde bulunan Bayındır, “Eşrefoğlu’nun ilk 5 yılını ben burada bitirdim. O zamanlar Eşrefoğlu İlkokulu idi. Burada okudum, buradan mezun oldum. Sonrasında ortaokulu bitirip ve liseyi de Beyşehir Lisesi’nde okuduktan sonra üniversiteyi de Selçuk Üniversitesi’nde tamamladım. Sizin okulunuzdan bir belediye başkanı çıktı. Sizlerden biri de belki ileride mutlaka bir belediye başkanı olacak. Olur mu, söz mü, bekliyoruz o zaman, yanıma mazbatanızı alıp geleceksiniz. Hanginiz iseniz mutlaka biriniz olacak, bayan erkek fark etmiyor. Düşünsenize içinizden bir gün bayan büyüyor ve belediye başkanı oluyor, yıllar sonra 35-37 yaşında. Ben 37 yaşında belediye başkanı oldum bu şehre. Siz 35’te olun, 30’da olun fark etmez. Maşallah bunların hepsi olmak istiyor. Demek ki seçim yarış içerisinde geçecek" diye konuştu. 

BU ÜLKEYİ SİZLER YÖNETECEKSİNİZ”
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Rüştü Beğendi de konuşmasında, okuldan mezun olacak karne sevinci yaşayan öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatında başarı diledi, “Bu ülkeyi gelecekte sizler yöneteceksiniz. Sizler geleceğin başhekimleri, geleceğin avukatları, doktorları, öğretmenleri olacaksınız. Bizler sizlere çok güveniyoruz ve başarılar diliyoruz.”şeklinde konuştu.

Başkan Bayındır,karne dağıtım programının sonunda okulda görev yapan öğretmenler odasını da ziyaret ederek öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Karne dağıtım programına Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık’ın yanısıra, bazı kurumların müdürleri, ilçe milli eğitim şube müdür ve okul müdürleri ile öğretmenler ve aileleri de katıldı. Öte yandan, toplam 905 öğretmenin görev yaptığı Beyşehir ilçe genelinde  84 okul, 795 derslikte öğrenim gören 14 bin 92 öğrencinin bugün karne sevinci yaşadığı belirtildi. 



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English