Son Dakika Haberler

Basketbolda maçın ardından

Eklenme Tarihi: 03.12.2015 - 23:00

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "Çok önemli bir galibiyet aldık" UMMC Ekaterinburg Başantrenörü Lange: "İkinci yarı daha kötüydük, skor olarak çok zayıf kaldık ve maçı kaybettik"

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu altıncı maçında Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımını yenerek, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Galibiyette emeği olan herkese teşekkür eden Avcı, "Bütün emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Oyuncuların çok önemli iş yaptıklarını düşünüyorum. Son 3-5 senedir burada her takıma  bunları yaşatıyoruz. Burası artık bizim çok önemli bir mabedimiz haline geldi. Taraftarın desteği her geçen sezon arttı" diye konuştu.

Karşılaşmayı ikinci devredeki oyunlarıyla kazandıklarını vurgulayan Avcı, şöyle devam etti:

"Birinci yarı istediklerimizi yaptığımızı söyleyemem. İkinci yarı ne planladıysak olduğunu düşünüyorum. Çok ciddi emek ortaya koyduk. Hücumda çok doğru seçimler yaptığımızı düşünüyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık.  Bizim bu galibiyetin önemini anlamamız lazım. Bu galibiyeti FIBA Kadınlar Avrupa Ligi için ciddi avantaj olarak görüyorum. Yolumuz çok daha uzun ama iyi bir gidişatımız var. Bizim için önemli olan gruptan çıkmak. Bunun mücadelesini vereceğiz."

 

- UMMC Ekaterinburg cephesi

UMMC Ekaterinburg Başantrenörü Olaf Lange ise ikinci yarıdaki kötü oyunlarının sonucunda yenildiklerini ifade etti.

Abdullah Gül Üniversitesi'ni galibiyetten dolayı tebrik eden Lange, "Rakibimizi kutluyoruz çok güçlü bir takım. İlk periyotta çok iyi oynadık ama daha sonra gerekli adımları atamadık. İkinci yarı daha kötüydük, skor olarak çok zayıf kaldık ve maçı kaybettik" değerlendirmesini yaptı.

Türkiye ile Rusya arasında son dönemde yaşanan süreçten dolayı bazı Rus takımlarının Türkiye'ye maça gelmediğinin sorulması üzerine Lange, "Biz Kayseri'ye uzun zamandır geliyoruz. Daha önceleri de buraya gelmiştik. Sporla politikayı karıştırmak istemiyoruz, biz geliriz ve oynarız. Biz burada güzel karşılandık, hiçbir problemle karşılaşmadık" yanıtını verdi.

Problem yaşamadan maça çıktıklarını belirten Lagne, misafirperverlik dolayısıyla Abdullah Gül Üniversitesi'ne ve diğer yetkililere teşekkür etti.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”