Son Dakika Haberler

Basketbol: Trabzonspor Medical Park'ta yeni sezon hazırlıkları

Eklenme Tarihi: 31.05.2014 - 21:42

Kulüp başkanı Hopikoğlu: "Yeni sezona iskelet kadroyu koruyarak 4 yeni transferle başlamayı düşünüyoruz"

TRABZON (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ın kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, yeni sezona iskelet kadroyu koruyarak, 4 yeni transferle başlamayı düşündüklerini söyledi.

Hopikoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona güçlü ve hazır girmek istediklerini belirterek, "Bunun için çalışmalara erken başlama kararı aldık. Kadromuzu şekillendirdikten sonra çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Yeni sezon öncesi kadrolarını da erken şekillendirmek istediklerini ifade eden Hopikoğlu, şunları söyledi:

"İlk olarak sözleşmesi sona eren başantrenörümüz Hakan Demir ile 1 yıllık yeni sözleşme yaptık. Genel menajer Nihat Mala'nın ise devam eden 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Teknik kadromuzla anlaşmaya vardıktan sonra transfere yöneleceğiz. Kadromuza 4 yeni oyuncu katmayı planlıyoruz. Teknik ekibimiz bu sporcularla görüşme halinde. Bütçemiz doğrultusunda transferler yapacağız. Federasyonun yabancı kuralına ilişkin kararını da bekliyoruz. Bu doğrultuda yabancı transferi de yapabiliriz. Kadromuzda yollarımızı ayırmayı planladığımız oyuncular var. Yeni sezona iskelet kadroyu koruyarak 4 yeni transferle başlamayı düşünüyoruz."

 

Kaynak: