Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Tutal: Mücadelemiz son nefesimize kadar sürecek

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal: Mücadelemiz son nefesimize kadar sürecek
Cumhuriyetin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği seviyelere çıkarma gayretiyle yolumuza devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı Tutal mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi, bütün değerlerini geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renkleri ile kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü hatırlatmıştır. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından bugüne eğitimde, sağlıkta, sanayide, ekonomide ve diğer alanlarda hızla gelişmektedir. Bunun yanı sıra ülkemiz; temel insan hak ve özgürlüklerinin geliştirip yerleştirilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarının geçerli kılınması yolunda da önemli mesafeler almıştır. Türk milleti, Mustafa Kemal’in düşünce ve ilkelerinden aldığı ilhamla gelişimini sürdürmekte, ülkesini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma azim ve kararlılığı ile geleceğe yürümektedir. Bu yolda Atatürk’ün “Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak” ilkesi, bizler için en büyük yol haritalarından biridir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatanımızı bölerek milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar’da olduğu gibi ülkemizin her bir köşesinde hak ettikleri cevabı layıkıyla vermiştir. Aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nda sergilediği bu mücadele ruhu, 15 Temmuz 2016 günü ülkemizi teslim almak isteyen karanlık odakların karşısında kahramanca durarak ülkemizin birlik ve beraberliğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu kutsal topraklarda ‘Ezan Dinmez, Bayrak İnmez’ diyerek, vatanımız üzerinde hain emelleri olanlara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, bağımsızlık uğruna canlarını hiçe sayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum”dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English