Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Tutal: Engelli kardeşlerimizin her zaman hizmetindeyiz

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çalışma arkadaşlarını ve engelli bireyleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Başkan Tutal: Engelli kardeşlerimizin her zaman hizmetindeyiz
Başkan Tutal, engelli bireylerin toplumun vazgeçilmez ve ihmal edilmez bir parçası olduğunu onların sorunlarının çözüme kavuşturulup ihtiyaç duydukları hizmetleri en hızlı şekilde gerçekleştirmenin vatandaşlık görevi olduğunu kaydetti.

Belediye bünyesinde işçi, memur ve farklı kademelerinde çalışan Ümmügülsüm Balcı, Cemal Akbaba, Mehmet Küçük, Kenan Kaya ve Cemalettin Önder’i ziyaret eden Başkan Tutal, çalışma arkadaşlarına çiçek takdim etti. 

Başkan Tutal daha sonra eşi Melek Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı ile  birlikte  engelli birey Merve Karasu, Hüseyin Aslan’ı  ziyaret ederek bir süre sohbet etti. 

Başkan Tutal; “engelli kardeşlerimizin gayretlerini görüyorum. Hem çalışıyor, hizmet ediyor hem de sosyal hayattan kopmuyorlar. Neleri başarabileceklerini görüyor,  yaşama sevinciyle hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler belediyeler olarak bu kardeşlerimizin gerek sosyal hayatta, gerekse özel hayatlarında yapabileceğimiz kolaylıklar noktasında bu güne kadar elimizden geleni yaptık, yapmaya devam ediyoruz. 

Yaptığımız ve yapılması gereken çalışmaları bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak değerlendirmekteyiz. Özellikle şehir içerisindeki ulaşımları ve iletişimleri noktasında her hangi bir sıkıntı görünmüyor. Bizden bu konularda ne zaman bir talepleri istekleri olursa biz her zaman emirlerindeyiz. Kardeşlerimizin yanında olmak her şeyden önce insan olmanın bir sorumluluğudur. 

Toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinden tüm engelleri kaldırarak, hayata katılımlarına destek olarak yaşamlarını daha da güzelleştireceğimize inanıyoruz. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte sağlayacağız. İnsanı insan yapan, insanı yücelten hususlar manevi değerlerdir. Engelli bireylerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü engeli ortadan kaldırmak ve destek sağlamak için yaptığımız çalışmalar devam etmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, başta çalışma arkadaşlarım ve şehrimizde yaşayan engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızın bu özel günlerini kutluyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağı engelsiz bir dünya temenni ediyorum” dedi. 

Çalışma arkadaşları ve engelli birey Merve Karasu ve Hüseyin Aslan Başkan Tutal’a kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 3
  • 4
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English