Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Pekyatırmacı: Kalbimiz İzmirli Vatandaşlarımızla birlikte atıyor

Selçuklu Belediye Başkanı Kasım ayı meclis toplantısında İzmir depremi için geçmiş olsun dileklerini ileterek depremzede vatandaşların yanlarında olduklarını ifade etti.

Başkan Pekyatırmacı: Kalbimiz İzmirli Vatandaşlarımızla birlikte atıyor
Selçuklu Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısının açılışını yapan Başkan Ahmet Pekyatırmacı Kızılay Selçuklu Şubesi ile birlikte İzmir için  yardım tırı gönderdiklerini  ve İzmir’deki depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacaklarını ifade etti. 

Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen Kasım ayı olağan meclis toplantısında Selçuklu Belediyesi Ahmet Pekyatırmacı’nın yanı sıra  meclis üyeleri belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu. 

“Devletimiz tüm imkanlarıyla orada” 
Meclisin açılışını yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı İzmir’deki deprem nedeniyle tüm Türkiye gibi Selçuklu Belediyesi’nin de oradaki vatandaşların yanında olduğunu ifade ederek: “İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Deprem nedeniyle evlerini kaybeden, evleri zarar gören vatandaşlarımıza tüm meclisimiz adına geçmiş olsun diyor kolaylıklar diliyorum. Büyük bir acıyı hep birlikte yaşıyoruz deprem afetine her zaman hazırlıklı olmamız gerekiyor. İzmir’de 6.6 şiddetinde sarsıcı bir depremle karşı karşıya kalındı. Bunun neticesinde de yıkılan, ağır hasar gören binalarla ilgili devletimiz, Çevre ve Şehircilik bakanlığımız gerekli çalışmaları yapıyorlar.Devletimiz bütün imkanlarıyla İzmir’de yaraların sarılması için orada. İnşallah yaralar kısa zamanda sarılır. Biz Selçuklu Belediyesi olarak da  1 Kasım  Pazar günü depremde zarar gören vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkı sağlaması adına Selçuklu Kızılay’ımızla birlikte ordan gelen talepler doğrultusunda bir tır malzemeyi  İzmir’e gönderdik. Yine ihtiyaç olması halinde her zaman yardıma, desteğe hazır olduğumuzu bir kez daha buradan bildirmek istiyoruz.” dedi.
Meclis toplantısının ardından Başkan Pekyatırmacı ve beraberindeki meclis üyeleri Kızılay Haftası sebebiyle Selçuklu Belediyesi hizmet binası önünde kurulan Kurtuluş Savaşı ve milli mücadele dönemi Hilal-i Ahmer temasında hazırlanan  Kızılay kan bağış alanı ve fotoğraf sergisini ziyaret etti. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English