Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Pekyatırmacı İMKB Özel Eğitim Okulunda incelemelerde bulundu

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi tarafından özel öğrencilerin kullanımına hazır hale getirilen Selçuklu İMKB Özel Eğitim Uygulama okulunda incelemelerde bulundu

Başkan Pekyatırmacı İMKB Özel Eğitim Okulunda incelemelerde bulundu
Selçuklu sınırları içerisinde yer alan ve başka bir bölgeye taşınan İMKB Teknik Lisesi Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan tadilatla özel öğrencilerin eğitim alabileceği bir okul haline getirildi. 
Okulda özel öğrenciler için uygulama evi yapılırken, yaklaşık otuz kişilik olan sınıf kapasiteleri özel öğrencilerin eğitim alacağı şekilde 4 – 10 kişilik sınıflara dönüştürüldü. 

Başkan Pekyatırmacı, okuldaki dönüştürülen sınıfları, yemekhaneyi, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak olan hobi bahçesini ve spor salonunu inceledi. Başkan Pekyatırmacı’ya ziyaretinde eşlik eden Okul Müdürü Halil İbrahim Topbaş, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 “Belediye olarak eğitime katkımızı sürdüreceğiz”

Belediye olarak okulun fiziki imkanlarını özel öğrencilere hazır hale getirdiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Fatma Menekşe özel eğitim uygulama okulumuz buraya taşındı. İMKB özel eğitim uygulama okulu olarak bu yıldan itibaren burada faaliyetlerine devam edecek. Biz de Selçuklu Belediyesi olarak okulumuzun içerisindeki bütün fiziki imkanları özel eğitim okuluna uygun hale getirdik. Burada öğrencilerimiz rahat bir şekilde hem eğitim faaliyetlerini hem de buradaki uygulama faaliyetlerine katılabiliyorlar. İnşallah önümüzdeki süreçte bahçe içerisinde de gerekli düzenlemeleri yaparak özel eğitim okuluna uygun şekilde bahçenin çocuklarımız tarafından kullanılabilmesi için gerekli çalışmaları yapmış olacağız. Burada bir hobi bahçesi oluşturuluyor. Yine bir spor alanı oluşturuluyor. Peyzaj düzenlemeleri ile birlikte çocuklarımızın rahat bir şekilde hizmet alabilecekleri, eğitim faaliyetlerini yürütebilecekleri güzel bir bahçe alanına da kavuşmuş olacaklar. Selçuklu Belediyesi olarak eğitim alanında her zaman çocuklarımızın, gençlerimizin, öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

 “Özel öğrencilere özel okul hazırladığı için belediyemize teşekkür ediyorum”

Okul binasını özel eğitim öğrencilerinin kullanıma hazır hale getirdiği için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür eden Selçuklu İMKB Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Halil İbrahim Topbaş, “Selçuklu Belediyemizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel eğitim öğrencilerine göstermiş olduğu özenden dolayı belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz fiziki anlamda çok zorluk çekiyoruz ama yeni binamızda yapılan tadilatla birlikte özel öğrencilerimize özel bir mekana kavuştuk. Belediyemize bu binayı hazır hale getirdiği için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Selçuklu Belediyesi çalışmaları kapsamında okulun bahçesinde de bir takım çalışmalar gerçekleştirerek öğrencilerin kullanımı için yeni alanlar kazandıracak.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English