Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca vatandaşa maske dağıttı ve uyarıda bulundu

Karatay Belediyesi Kent Konseyi, Koronavirüsle mücadele kapsamında şehrin farklı yerlerine standlar kurarak vatandaşı salgın ve salgınla mücadele konusunda bilgilendiriyor. Büyük takdir toplayan standları Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da ziyaret etti. Vatandaşa maske ve salgın ile hastalıktan korunma konusunda bilgilendirici broşürü dağıtan Başkan Kılca, Koronavirüsle mücadelede vatandaşı daha fazla duyarlı olmaya davet etti.

Başkan Kılca vatandaşa maske dağıttı ve uyarıda bulundu
Karatay Belediyesi Kent Konseyi, koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların en yoğun bulunduğu şehrin farklı yerlerinde standlar kurdu. 

Konya Hükümet Meydanı, Mevlana Meydanı ve Karatay Belediyesi hizmet binası önlerine kurulan standlarda Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Ahmet Babuççu ve konsey görevlileri, vatandaşlara hem bilgilendirici broşür hem de maske dağıtıyor. Dezenfektan aparatları sayesinde vatandaşların ellerini dezenfekte de edebildiği standlar, vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. 

BAŞKAN HASAN KILCA, STANTTA VATANDAŞA MASKE VE BROŞÜR DAĞITTI 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay Kent Konseyi’nin Hükümet Meydanı’nda açtığı standı ziyaret ederek konsey başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi. 
Duyarlı davranışları ve projeleri dolayısıyla Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan ve Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu ile görevlilerine teşekkür eden Başkan Hasan Kılca, bu tür projelerin zorlu sürecin aşılmasına önemli katkılar yaptığını belirtti. 
Hasan Kılca, “Yaklaşık 7 aydır hep birlikte zorlu bir süreç yaşıyoruz. Karatay Belediyesi olarak bizler de pandemi sürecinde gerek esnafımız gerekse ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmanın gayreti içerisinde olduk. Konyamızın bu süreci en az olumsuz etkiyle atlatabilmesi adına önemli çalışmalar yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Karatay Kent Konseyimiz de ilçemizin üç farklı noktasına kurduğu bu standlarla vatandaşı hem bilgilendirici faaliyette bulunuyor hem de hemşehrilerimize maske ve broşür dağıtıyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu zorlu süreç tamamlana kadar sağlığımızı korumak için birlikte hareket etmeye ve manevi olarak da omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu dönemde biraz daha hassas olmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan da Türkiye’nin Koronavirüse karşı verdiği çetin mücadeleden başarılı çıkılmasının tek şartının tedbir almak olduğuna vurgu yaparak bu konuda yürüttükleri projenin bu amaca hizmet ettiğini söyledi. Arslan, projede kendilerine destek olan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve Karatay Kent Konseyi üyelerine teşekkür etti. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • MK
    Mehmet K
    4 yıl önce

    Başkan Kılca şov yapacağına şehir hastanesi ve civarına özellikle mesai sonrasında yayılan b..k kokusu hakkında bir çalışması var'mı diye sormak gerekiyor. Özellikle güneş doğumuna yakın salınan koku dayanılır gibi değil. Nefes alınmıyor.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English