Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca stajyerlerle buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yaz döneminde belediyede staj yapan öğrencilerle bir araya geldi. Katkıları dolayısıyla öğrencilere teşekkür eden Başkan Hasan Kılca, “Geleceğin teminatı gençler olarak bu ülkeyi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak sizlerin elinde” diyerek gençlere kendilerini çok iyi yetiştirmelerini istedi.

Karatay Belediyesi’nde yaz döneminde staj yapan üniversite öğrencileri, stajlarını başarıyla tamamladı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediyenin çeşitli bölümlerinde staj yapan öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Hasan Kılca, belediyede yaptıkları staj süresince tecrübeleri ve yaşadıklarıyla ilgili gençlerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle tek tek vedalaşan Kılca, emekleri ve katkılarından dolayı bütün stajyerlere teşekkür etti.

"Ülkemizi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak sizin elinizde"
Stajyerlere meslek hayatlarında başarılar dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, stajın, eğitimin pratiğe ve tecrübeye dönüşmesiyle geleceğe yön vermesi bağlamında çok önemli olduğunu vurguladı.



Başkan Hasan Kılca, gençlere tavsiyelerde bulunarak başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini aktardı ve şunları söyledi, “Sizler, Karatay Belediyesi’nde staj yapmanın ayrıcalığını yaşadınız ve bildiğiniz gibi staj eğitimi, iş hayatına atılmadan önce sizlere deneyim kazandıran oldukça kıymetli bir saha. Karatay Belediyesi olarak geleceğin teminatı siz gençlerin yanında olduk bundan sonra da bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz. Burada yaptığınız stajın meslek hayatınızda ve kariyerinizde sizlere büyük yararlar getireceğine inanıyorum. Zira sizlerin eğitimleri ve kendinizi geliştirmeniz bu anlamada çok önemli. Bizler de sizlere bu manada katkı sunmaya gayret ettik. Konyamızın ve ülkemizin arkasındaki gerçek güç sizlersiniz. Bu güzel ülkemizi daha yukarılara taşımanın en önemli yolu da, çok çalışmak. Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak sizlerin elinde ve bunu başaracağınıza inanıyorum. İnşallah hepinizi çok iyi yerlerde görürüz. Her birinize katkılarınız için teşekkür ediyor sizlere başarılar diliyorum” dedi.










 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English