Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca: Korona ağaç sevgimizi engelleyemez

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Saracoğlu Mahallesi’nde sürdürdüğü fidan dikimine katıldı. “Kadim medeniyetimizde ve inancımızda ağacın yeri apayrı” diyen Başkan Hasan Kılca, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının ağaca olan sevgilerine engel olamayacağına vurgu yaptı.

Başkan Kılca: Korona ağaç sevgimizi engelleyemez
Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, “Daha Yeşil Bir Karatay” hedefiyle ilçenin dört bir tarafında yürüttüğü yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.  Bu kapsamda park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, Saracoğlu Mahallesi Kosova Caddesi üzerindeki 30 bin metrekarelik alanda fidan dikimi yapıyor. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da yeşillendirme çalışmalarını hem yerinde inceledi hem de dikim işini gerçekleştiren ekiple fidan dikti. 

Söz konusu bölgeye 650 adet yapraklı ve 450 adet de ibreli yani çam fidanının ekimini gerçekleştirdiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Daha Yeşil Bir Karatay” hedefiyle ilçenin genelinde yürüttükleri yeşillendirme çalışmalarını çok önemsediklerini belirtti. 
Başkan Hasan Kılca, “Kadim medeniyetimizde ve inancımızda ağacın yeri apayrı vardır. Bu bağlamda da çevre hususunda belki bizim kadar duyarlı bir toplum yoktur diye düşünüyorum. ‘Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikin’ diyen bir Peygamberin(S.A.V.) ümmetiyiz hamdolsun. Karatay Belediyesi olarak bizler de ekiplerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte Saraçoğlu Mahallemizde fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bu çalışmalarımızla aslında ülkemizin milli ağaçlandırma projesine de destek olmuş oluyoruz. Yani projenin ana temasında olduğu gibi bugün ilçemize ektiğimiz her fidanın yarın bizler ve gelecek nesillerimiz için sağlıklı ve temiz birer nefes olacağının farkındayız. Zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Tüm dünya ve ülkemiz Yeni Tip Koronavirüs salgını ile kapsamlı bir mücadele içerisinde. Bizler de bu konuda gerekli adımları attık atıyoruz. Ama bu salgın bizim ağaç sevgimize engel olamaz. Bu kapsamdaki çalışmalarımızı da arttırarak ve çeşitlendirip geliştirerek sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 7
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English