Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca: Karatay’ın 30 noktasında ekiplerimiz çalışıyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin Yarma Mahallesi’nde yürüttüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yaklaşık 5 kilometrelik Yarma ile Konya-Adana yolu arasındaki çalışmanın yanı sıra ilçenin 30 farklı ilçesinde de ekiplerinin yoğun bir çalışma yürüttüğünün altını çizen Başkan Kılca, asfalt sezonu boyunca altyapısı tamamlanan tüm çalışmaları tamamlayacaklarını söyledi.

Başkan Kılca: Karatay’ın 30 noktasında ekiplerimiz çalışıyor
Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz asfalt sezonunda olduğu gibi bu sezonda da ilçe merkezi ve merkeze en uzak tüm mahallelerde yoğun bir yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışması yürütüyor. Ekipler, yeni sezonun başladığı günden bu yana ilçenin dört bir tarafındaki pek çok noktasında yeni yol açma veya asfalt serimi gerçekleştiriyor. 

BAŞKAN KILCA, YARMA’DAKİ YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, söz konusu çalışmalar kapsamında Yarma Mahallesini ziyaret ederek Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Yarma Mahallesi ile Konya-Adana arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. 
Yarma Muhtarı Mehmet Ünal ve Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’in de eşlik ettiği ziyarette ekiplere hayırlı işler dileğinde bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu yıl için 200 bin ton asfalt serimi hedefi koyduklarını hatırlatarak ilçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak birçok noktada da yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti. 

KARATAY’IN 30 NOKTASINDA FEN İŞLERİ EKİPLERİ YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇİNDE
İlçe genelindeki yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını değerlendiren Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak ilçe merkezimizin yanı sıra merkeze uzak mahallelerimizde de yoğun bir çalışmamız var. Şu anda 30’un üzerinde ekibimiz altyapısı tamamlanmış ilçemizin farklı mahallelerinde tretuvar, kaldırım yapımı, sathi kaplama, yol hazırlık çalışmaları ile asfalt serimi gibi birçok çalışma yürütüyor. Yarma Mahallemizde de yaklaşık 5 kilometrelik bir bağlantı yolu çalışmamız var. Yarma Mahallemiz ile Konya – Adana arasındaki bu çalışma bölge halkımızın da talebiydi ve çok da güzel bir yol oluyor. İlçemize ve hemşehrilerimize hizmetlerin en güzelini kazandırmaya devam edeceğiz. Amacımız, ilçemizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek, her hemşehrimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine katkı sunmaktır. Karatay’da vatandaşlarımızın çok daha modern ve güvenli yollarla sevdiklerine ulaşması için mesai harcayan ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Projemizin mahallemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English