Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca: Herkesi aşı olmaya davet ediyorum

Karatay Belediyesi personeli, Sağlık Bakanlığı tarafından Korona Virüsüne karşı başlatılan aşılama kampanyası kapsamında aşı oluyor. Büyük fedakarlık ve özveriyle hizmet eden sahadaki tüm belediye personelini virüsten koruma amacı taşıdıklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Özlediğimiz hayatlarımıza, sevdiklerimize yeniden kavuşmak ve toplumsal bağışıklığının oluşması için herkesi aşı olmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Kılca: Herkesi aşı olmaya davet ediyorum
Sağlık Bakanlığı’nın COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında sürdürülen aşılama programında Sosyal Güvenlik Kurumu’na(SGK) kayıtlı tüm çalışanların aşı randevularının açıldığının açıklamasıyla birlikte Karatay Belediyesi de harekete geçti. Bu kapsamda Karatay Belediyesi personeli aşılanmaya başladı.
SAHA ÇALIŞANLARI DA AŞILANIYOR
Bugüne kadar pek çok belediye personeli sağlık kuruluşlarına giderek aşılarını yaptırırken, Karatay İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen sağlık ekibi de, Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde COVID-19 aşısı vurulmak isteyen saha personeline aşı yapmaya başladı.  
Pandemi dönemi boyunca sahada olan ve canla başla çalışan Makina İkmal Bakım ve Onarım, Park ve Bahçeler, Tarımsal Hizmetler, Çevre Koruma ve Kontrol ile Fen İşleri Müdürlükleri’nde görevli personelin aşı işlemleri tesislerde gerçekleştiriliyor. İlk doz aşılarını kurulan istasyonda yaptıran belediye personeli ekipleri, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.
VATANDAŞLARIMIZA AŞI OLMALARINI ÖNERİYORUM
Amaçlarının hem vatandaşları hem de belediye personelini olası bulaşabilecek COVID-19’a karşı korumak olduğunu dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Vatandaşlarımızla yakın temasta olan sahadaki bütün mesai arkadaşlarımıza yönelik aşı çalışmasına başladık. Personelimize sağlık müdürlüğümüz tarafından tesislerimizde oluşturulan istasyonda aşılarını yaptırıyoruz. Bu konuda bizlere destek olan İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüze ve tüm sağlıkçılarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Amacımız, hem vatandaşlarımızı hem de mesai arkadaşlarımızı COVID-19 virüsüne karşı korumak. Ben vatandaşlarımıza aşı olmalarını öneriyorum. Bu ortak bir sorundur. Bu sorunu toplumsal bağışıklığımızı artırarak çözebiliriz. Bunun yolu da aşıdan geçiyor. Aşılarını yaptıran tüm personelimize şifa diliyor, hassasiyetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 
  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 6
  • 2
  • 0
  • 3
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English