Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kılca, Hamzaoğlu Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını inceledi

Sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerinin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarıyla da ilçenin çehresini değiştiren Karatay Belediyesi, ilçe merkezi ve merkeze uzak mahalle yollarındaki modernizasyon faaliyetlerine de devam ediyor.

Başkan Kılca, Hamzaoğlu Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını inceledi
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hamzaoğlu Mahallesi’ndeki asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Karatay’da asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirten Başkan Kılca, “İlçemize hizmet için canla başla çalışıyoruz. Bu yıl asfalt rekoru kıracağız. Belediye olarak hizmetlerimize ara vermiyoruz yeter ki hemşehrilerimiz evlerinde kalsınlar. Biz onların hizmetinde ve emrindeyiz” dedi. 

Koronavirüsle mücadele çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karatay Belediyesi, ilçedeki saha çalışmalarını da elden bırakmıyor. 

Vatandaşların bu dönemde evlerinde kalmasıyla birlikte azalan trafiği fırsat bilen Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında yol asfaltlama, bakım-onarım, yenileme ve kaldırım gibi birçok çalışma yürütüyor. 
Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Hamzaoğlu, Akabe ve Keçeciler Mahallelerindeki asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Çatalhüyük Mahallesi ve Tatlıcak Mahallesi'nde de yine asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Hamzaoğlu Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi, ekiplerden bilgi aldı. Karatay Belediyesi olarak Koronavirüs ile mücadele çalışmaları ve aldıkları tedbirlerin yanında fiziki belediyecilik hizmetlerine de devam eden Başkan Hasan Kılca, asfalt sezonunu başlattıklarını açıkladı. 
Kılca, Karatay Belediyesi olarak tüm mahallelerde çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, bu asfalt sezonunda da Karatay'ın 80 mahallesinde büyük bir gayretin içerisinde olacaklarının altını çizdi. 

KILCA: 2020 YILINI DA ASFALTLAMA REKORUYLA KAPATACAĞIZ
Karatay Belediyesi olarak yeni asfalt sezonu planlamasını tamamlayarak çalışmalara başladıklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, şunları söyledi: “Belediyeler, sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra fiziki ve üstyapı belediyeciliğine de önem vermesi gerekiyor. Karatay Belediyesi olarak bizler bunu başardığımıza inanıyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizin birçok noktasında şu anda faaliyetlerini sürdürüyor. Yeni asfalt sezonunda da Karatay'ımızda planladığımız alt yapısı tamamlanan her sokağı asfaltlayacağız. Gerek yolları bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanlarda gerekse de yeni yollarda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Karatay’ı bırakabilmek. Karatay’da ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırarak yüksek standartlarda yol ve kaldırımları hemşehrilerimizin hizmete sunmak için çalışmaların aralıksız bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılını rekorla kapatmak. Biz her zaman olduğu gibi bugün de yarın da vatandaşlarımızın hizmetinde ve emrindeyiz.” 

YOLLARIMIZIN STANDARDI GÜN GEÇTİKÇE YÜKSELİYOR
Hamzaoğlu, Akabe, Keçeciler, Çatalhüyük ve Tatlıcak Mahallelerinde yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Hasan Kılca, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yolların standardının daha da yükseleceğini söyledi. 

Hasan Kılca şöyle devam etti: “Ekiplerimiz şu anda Hamzaoğlu Mahallemizde asfalt kaplama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bizler de yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Burası ekiplerimizin çalışması sonrasında daha güzel ve kullanışlı bir hale gelmiş olacak. Yine diğer ekiplerimiz de Akabe ve Keçeciler Mahallelerimizde asfalt kaplama; Çatalhüyük ve Tatlıcak Mahallelerimizde ise asfalt yama çalışması yapıyor. Hemşehrilerimize hizmet için canla, başla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yollarımızı asfaltlıyoruz, kaldırımlarımızı yapıyoruz. Bizler görevlerimizin başındayız, yeter ki hemşehrilerimiz evde kalsınlar ve salgınla mücadele ettiğimiz bu dönemi de hep birlikte atlatalım.” 



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English