Son Dakika Haberler

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, esnafları ziyaret ederek bölgeleriyle ilgili talep ve önerilerini dinledi. Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her fırsatta vatandaşlarla buluşmaya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kılca, “Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık Karatayımıza hep birlikte katkı sunuyoruz” dedi.

Başkan Kılca’dan esnaf ziyareti
Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bölgede faaliyet gösteren Buğday Pazarı Sitesi esnaflarıyla da bir araya gelerek esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Birim müdürlerinin yanı sıra belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Kılca ve bölge esnafı, belediyeyi ilgilendiren konulardaki taleplerini de Başkan Hasan Kılca’ya iletti. 

Karatay Belediyesi olarak yaşanabilir bir Karatay için gayretlerini sürdürdüklerini belirten Hasan Kılca, her fırsatta esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak hemşehrilerinin derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını sorduklarını belirtti. 

HEMŞEHRİLERİMİZİN FİKİR VE ÖNERİLERİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ 

Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan ve göreve geldiği günden itibaren fırsat buldukça herkesle iç içe olmayı, esnafların sıkıntılarını dinlemeye çalıştığını belirten Kılca, “Karatayımızı el birliğiyle, güç birliğiyle daha ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Her fırsatta büyük keyifle gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerimizi işimizin en önemli parçası olarak görüyoruz. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bu ziyaretlerimizi de belirli periyotlarla devam ettiriyoruz. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hizmetlerimize esnaflarımızın ve halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz. Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Elbette henüz ziyaret etme fırsatı bulmadığımız esnaflarımız var. İnşallah o kardeşlerimizi de ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Ben bu vesileyle ekonomimize yaptıkları katma değer ve istihdama olan önemli destekleri dolayısıyla tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English