Son Dakika Haberler

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı masajla tüm annelerin gününü tebrik etti. Başkan Kılca, ayakları altına cennet vaat edilen annelerin insana dünya üzerinde sunulmuş en büyük zenginlik olduğunu ifade etti.

Başkan Kılca’dan Anneler Günü mesajı
Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm annelerin gününü tebrik etti. 

Ayakları altına cennet vaat edilen annelerin en yegâne varlık, insana dünya üzerinde sunulmuş en büyük zenginlik olduğunu ifade eden Başkan Hasan Kılca, mesajında şunları dile getirdi: "Yaşama sevincinin, sonsuz sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakârlığın kendi tarifini bulduğu makamların en yücesidir annelik. Dinimizde annelere ve annelik makamına sürekli övgüler dizilmiş, annelerin birer cennetin anahtarı olduğu ifade edilmiştir. Sevgili Peygamberimiz de, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diye buyurarak; annelerin aslında kurtuluşa giden yol olduğunu anlatmıştır. Geçmişten günümüze uzanan bu örgü içerisinde çok rahatlıkla ifade edilebilir ki; bizde anne yurt demektir, vatan demektir.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. 

Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız. Onlar; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir. 

Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur."

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Koronavirüs salgını dolayısıyla annelerini ziyaret edemeyen vatandaşlar için sosyal medya üzerinden hayata geçirdikleri projeye de değindi. 

Başkan Hasan Kılca, dileyen vatandaşların anneleri için şiir veya mesajları içeren videoları; https://www.facebook.com/kilcahasan/, https://twitter.com/hkilca,
https://www.instagram.com/hkilca/ adreslerine #ÇiçekAnnem etiketiyle paylaşıp https://cicekannem.karatay.bel.tr linkine kaydolabildiğini, bu sayede de hemşehrileri adına annelerine hediye çiçek göndereceklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın bu projeyle annelerini mutlu etmelerini diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizi Anneler Günü’nü kutluyorum. Sevginin ve iyiliğin kaynağı annelerimize saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English