Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kavuş: İhtiyaç sahiplerinin gönüllerine de misafir olmanın gayretindeyiz

Meram Belediyesi, Kızılay Derneği Meram Şubesi ile birlikte yüzlerce ihtiyaç sahibine, iftar yemeklerini pideleriyle birlikte evlerine kadar götürüyor.

Başkan Kavuş: İhtiyaç sahiplerinin gönüllerine de misafir olmanın gayretindeyiz
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu zorlu günlerde ailelerin dışarı çıkmasının önüne geçilerek ve sosyal mesafe kurallarına uyularak götürülen yemeklerle ihtiyaç sahiplerinin sadece sofralarına değil gönüllerine de misafir olmayı amaçladıklarını söyledi.

Meram Belediyesi, Kızılay Derneği Meram Şubesi ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeklerini pideleriyle birlikte evlerine kadar götürüyor. Meram Gençlik Meclisi ve Genç Kızılay’ın da destek verdiği bu yardım hareketinde Meram’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinden dışarı çıkılmasının da önüne geçiliyor. Sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen yemek dağıtımlarında duygu dolu anlar da yaşanıyor. Evlere giden ekipler ayrıca, ailelere hal hatırlarını ve başka ihtiyaçlarının olup olmadığını da sorarak taleplerini not
ediyorlar.

“ONLARIN SADECE SOFRALARINA DEĞİL GÖNÜLLERİNE DE MİSAFİR OLMANIN GAYRETİNDEYİZ”
Ramazan’ın ruhuna uygun bu güzel uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada paylaşmanın önemine vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, paylaşmanın, ihtiyaç sahibi birinin ihtiyacını gidermenin ya da derdi olan birinin derdine merhem olmanın bir insanın yaşayabileceği en güzel duygu olduğunu belirtti. Ülkece koronavirüsle mücadeleye yoğunlaşılan bu zorlu günlerde dahi hemşehrilerinin iftar ve sahur sofralarını şenlendirmek amacıyla Kızılay Derneği Meram Şubesi ile birlikte yüzlerce ihtiyaç sahibi insanın, kapılarına kadar gıda kolisi ve yemeklerinin götürüldüğünü ifade eden Başkan Kavuş, “Zorlu salgın sürecinde olsak da tüm
güzelliklerin doruğa çıktığı bu Ramazan günlerinde, kapalı kapıların ardındaki tüm mahzun ve buruk hemşehrilerimize ulaşmanın gayreti içindeyiz. Ramazan’ın bereketini ve güzelliğini en çok ihtiyaç sahibi insanlarımızla birlikte yaşayabileceğimizin bilinciyle olabildiğince fazla kapıyı çalıyor, onların derdine derman olmaya çalışıyoruz. İkramlarımızla sadece sofralarına değil gönüllerine de misafir olmanın hedefindeyiz. Tüm bunlar için bizlere destek veren başta bu projeyi birlikte yürüttüğümüz Kızılay Meram Şubesi olmak üzere salgın etkisi altında yaşadığımız mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın yanında duran tüm kurum ve kuruluşlara
teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English