Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Hasan Kılca sporcuların heyecanına ortak oldu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımının kuşak terfi sınavına katılarak sporcuların heyecanına ortak oldu. Gençliğe ve spora büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Hasan Kılca, gençliğin iyi bir şekilde yetişmesi için spora yönlendirilmesinin gayretinde olduklarını söyleyerek; Karatay’da sporun gelişmesi ve yaygınlaşması adına gençleri spora teşvik ettiklerini aktardı.

Başkan Hasan Kılca sporcuların heyecanına ortak oldu
Türkiye Taekwondo Fedarasyonu 2. dönem kuşak terfi sınavı Karatay’da yapıldı. 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen programda Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı öğrencileri kuşak terfi sınavı için ter döktü.

 7-14 yaşları arasındaki 73 sporcunun yarıştığı kuşak terfi sınavında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da öğrencilerin heyecanına ortak oldu. 

23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen Taekwondo Takımının kuşak terfi sınavını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ekrem Boyalı takip etti. 

ÖĞRENCİLERİN SADECE AKADEMİK EĞİTİMİNİ DEĞİL YETENEKLERİNİ DE ÖNEMSİYORUZ
73 bin öğrencinin sorumluluğunun bilincinde olduklarını anlatan Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, öğrencilerin çok yönlü gelişmelerini önemsediklerini dile getirerek; öğrencileri sadece akademik eğitim hayatlarına yönelik değil aynı zamanda yetenek ve gelişimlerine göre yönlendirme yaptıklarını söyledi. 

Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımına başarılar dileyen Sağdıç şöyle konuştu: “Okullarımızda bizim amacımız sadece akademik eğitim gerçekleştirmek değildir. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine hitap etmek ve onları keşfedip bu yetenekleri doğrultusunda geliştirmektir. Dolayısıyla öğrencilerimiz hem yetenekleri doğrultusunda hem de akademik yönde geliştikleri zaman donanımları daha fazla olacaktır. Bu sebeple okullarımızda öğrencilerimizin çok yönlü olarak yetişmesini istiyoruz. 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu’na ve Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımına yönetiminden velisine, öğretmeninden öğrencisine bu güzel çalışmada bulundukları için teşekkür ediyorum. 73 bin öğrencimizin sorumluluğunu hissederek tüm okullarımızda üzerimize düşenleri yapağız.”
HASAN KILCA BAŞKANIMIZ EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden Sağdıç, Kılca’nın eğitim gönüllü olduğunu belirterek; “Her fırsatta ve platformda Karatay Belediyesi’nin eğitime büyük önem verdiğini ifade ediyorum. Gerçekten de Karatay Belediyesi, bugüne kadar gerek okullarımızın yapımı, fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve siz öğrenci kardeşlerimizin yetişmelerine katkısı anlamında önemli projeler hayata geçiriyor. Fiziki anlamda binalarımızın tadilatı, restorasyonu ve ilçemize kazandırılan yeni okullar ile sosyal ve kültürel etkinliklere olan katkısı ile bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen eğitim gönüllüsü bir Başkanımız var. Bütün okullarımızda her zaman için yanımızda. Bizlerden desteğini esirgemeyen Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

GENÇ: KARATAY’DAKİ GENÇLER ÇOK ŞANSLI
Sporcularla bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karatay Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gençlerin gelişimleri için çalıştıklarını ifade etti. 

Karatay Belediyespor Kulübü’nün önemli başarılara imza attığına burgu yapan Mehmet Genç; “Taekwondo Takımındaki öğrencilerimizi onlara destek olan velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Buradaki öğrenciler çok şanslı. Spor okulları ve sportif faaliyetler ile gençlerimiz hem bedenen hem de zeka olarak da olgunluğa erişiyor. Spora değer veren öğrencilerimize her imkân sunulmuş. Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımına spor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 OLİMPİYATLARDAKİ BAŞARININ TEMELLERİ SPOR OKULLARI İLE ATILIYOR
Gençliğe ve spora büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Hasan Kılca, gençliğin iyi bir şekilde yetişmesi için spora yönlendirilmesinin gayretinde olduklarını söyleyerek; Karatay’da sporun gelişmesi ve yaygınlaşması adına gençleri spora teşvik ettiklerini aktardı. 
Gençlerin akademik başarısı kadar sportif başarısının da önemli olduğuna işaret eden Kılca; “Bu yıl ki olimpiyatlarda Türkiye tarihi bir başarı yakaladı. İşte o başarının temelleri Spor Okulları ile atılıyor. Olimpiyatlarda madalya alan tüm gençlerimiz fedakâr velilerin çocuklarını ilgi alanlarına yönlendirmesi ve teşvik etmesi ile başarıyı yakalıyor. Bizlerde belediye olarak spora katkı sunmaya ve destek vermeye devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz salon belediyemiz tarafından yapımı tamamlanarak gençlerimize ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze tahsis edilen bir alan. Yine Karatay’da spor yapamayan genç kalmasın diye tüm okullarda halı saha yapma sözü verdik. Şu ana kadar yapılabilecek alanları tespit ettik. Bu kapsamda 30 okulumuza halı saha yapacağız. Bu halı sahaların bir kısmı tamamlandı. Bir kısmı ise devam ediyor. Bazı okullarımıza kapalı spor salonları yapıyoruz. Karatay Belediyespor Kulübü olarak birçok mahallemizde birçok branşta çocuklarımıza, gençlerimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Yine Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzü göreve gelir gelmez kurmuştuk. Bu müdürlüğümüz bünyesinde Karatay’daki tüm gençlere ulaşıncaya dek çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Özellikle üniversitelerimizde ve milli eğitim müdürlüğümüzle ortak projeler gerçekleştiriyoruz ve tüm bu çalışmalarımız görevde kaldığımız süre içerisinde devam edecek çünkü bizim için eğitim yeri çok ayrı. Ben bu vesileyle kuşak terfi sınavı için emek veren tüm çocuk ve gençlerimizi, bu emekte büyük fedakârlık gösteren değerli velilerimizi ve eğitimcilerimizi tebrik ediyorum. Karatay Belediyesi olarak spora ve eğitime her zaman destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Programın akabinde yapılan kuşak terfi sınavının ardından taekwondo öğrencilerine kuşakları takdim edildi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 5
  • 2
  • 0
  • 3
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English