Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Hasan Kılca: Sağlıklı çevre sağlıklı nesiller demektir

Karatay Belediyesi, özellikle son yıllarda ilçeye birçok park ve yeşil kuşak projesi kazandırdı. Geçtiğimiz yıl 40 parkı vatandaşların hizmetine sunan Karatay Belediyesi, bu yıl da yenilerini ekliyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, yapımları devam eden yeni park ve yeşil kuşak çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Hasan Kılca: Sağlıklı çevre sağlıklı nesiller demektir
“Yeşil Kuşaklarıyla Bir Başka Karatay” teması çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Karatay Belediyesi, ilçe genelindeki birçok noktada yeni park ve yeşil kuşak projesi yürütüyor. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımları sürdürülen söz konusu projeleri yerinde inceledi. 
Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, ilçenin 10 ayrı noktasında devam ettirdiği park yapım çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Yapımlarında son aşamaya gelinen parklarda oynayan çocuklar ile vatandaşlarla da buluşan Hasan Kılca, bölge sakinlerinin yeni talep ve önerilerini de not etmeyi ihmal etmedi. 
ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
İlçedeki park ve yeşil kuşak çalışmalarını değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin bütün mahallelerine aynı seviye ve kalitede hizmet götürme çabası içinde olduklarının altını çizdi. 
Karatay Belediyesi olarak gerek sosyal alanda gerekse de fiziksel alanda birçok projeye imza attıklarını belirten Kılca; “Karatay’ımızın her mahallesine her noktasına parklar ve yeşil kuşaklar kazandırarak şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin hak ettiği tüm güzelliklere kavuşması adına gayretimiz devam ediyor. ‘Sağlıklı çevre sağlıklı nesiller demektir’ anlayışıyla hareket ediyor ve şu anda toplamda 100 bin metrekarelik alanda park ile yeşil kuşak çalışması yapıyoruz. 10 ayrı noktada toplamda 60 milyon lirayı aşan bir maliyetle söz konusu parklarımızı bu yıl içerisinde tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Geçtiğimiz yıl ilçemize 40 yeni park ve yeşil kuşak kazandırmıştık. Bu parklarımızın 20’sine şehitlerimizin ismini verdik. Şu anda devam eden çalışmalarımız sayesinde de hem ilçemizi güzelleştirmeye hem de Karatay’ın ve Konyamızın daha yeşil bir hale gelmesine katkı sunmuş olacağız” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 1
  • 12
  • 8
  • 1
  • 10
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English