Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Çevik’ten başsağlığı mesajı

Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, İdlib’te Esed Rejimi Güçleri tarafından yapılan alçak saldırıda şehit olan askerlerimizle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Çevik’ten başsağlığı mesajı
İdlib bölgesinde Esed Rejimi Güçleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen hava saldırısında 33 askerimizin şehit olduğunu ve 32 askerimizin yaralandığını ifade eden Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, “Alçakça saldırıda şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin acısı ülkemizin yüreğini yakmış ancak kanları yerde kalmamış ve kalmayacaktır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından saldırıyı gerçekleştiren Esed rejimi güçleri karadan ve havadan vurulmaktadır. Türkiye’nin Suriye sahasında devam eden haklı faaliyetleri, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bölgedeki rejim güçlerini hezimete uğratacağına olan inancımız tamdır” dedi. 

“Türkiye, Suriye'de başlatılan iç savaşın en başından bu yana bölgenin istikrarının korunmasını istemiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gerek Suriye'de kalıcı barışın sağlanması gerekse terör örgütlerinin yok edilmesi ile ilgili Türkiye'nin kararlı tutumunu her platformda en gür şekilde ifade etmiştir” diyen Çevik, şunları söyledi: “Ancak uluslararası alanda Türkiye’nin haklı mücadelesi dikkate alınmamış, Rusya destekli Esed rejiminin yaptığı saldırılar görmezden gelinmiştir. Askerlerimize yönelik yapılan son saldırı da Türkiye’nin haklılığını bir kez daha göstermiştir. Türkiye, son saldırıyla birlikte hedeflerinden dönmeyeceğini dünyaya ilan etmiş ve Esed rejimine karadan ve havadan ağır darbe vurmaya başlamıştır. Gelinen süreçte artık Astana süreci tarafları başta olmak üzere tüm uluslararası toplum üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Gün sessiz kalma değil, milli birlik ruhuyla, bir ve beraber olma günüdür. Öte yandan bütün vatandaşlarımız, özellikle sosyal medyadaki bilgi kirliliği ve provokasyonlara karşı dikkatli olmalıdır. Devletimiz tüm kurumlarıyla gerekeni yapmaktadır. Kimse aramıza fitne ve fesat sokamaz, bizi birbirimize düşman edemez.  Türkiye'nin iş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Cenab-ı Hak Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcımız olsun.” 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English