Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Bayındır,: Hep birlikte güzel projelere imza atacağız

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, pandemi tedbirleri çerçevesinde Belediye personeli ile bir araya geldi.

Başkan Bayındır,: Hep birlikte güzel projelere imza atacağız
Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinin 860 kişi kapasiteli toplantı salonunda yapılan toplantı, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına çerçevesinde Belediye birim müdürleri ve tüm personelin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda Başkan Bayındır, belediye personeline tavsiyelerde bulunarak, bundan sonraki hizmet döneminde hep birlikte güzel projelere imza atacaklarının altını çizdi.

"BAŞKAN GÖRÜR DEĞİL, ALLAH GÖRÜR MİLLET GÖRÜR DİYECEĞİZ!"

Personel toplantısında konuşan Başkan Bayındır, yaptığımız işlerde; beni Başkan görür değil, Allah görür milletimiz görür diyerek çalışılacağının altını çizdi.

Başkan Bayındır; “Hiçbir siyasi ayrımı yapmadan kim, kime ne oy verdi demeden adalet duygusundan kopmadan hepiniz benim dava arkadaşımsınız. Her zaman şunu söyledim; eksiklikler benim başarılar sizin. Ben görmeyebilirim, benim değil Allah'ın gördüğünü bilin. Söylemek istediğim, önce Allah beni görüyor, millet beni görüyor diyeceğiz. Evimize gittiğimiz zaman çocuklarımıza iyi bir şehir bırakmak için fedakârlık yapıyorum diyeceğiz. Mensup olduğunuz şehrinizi sevin. Birbirinizin gözü kulağı olun. Derdi olanların babası, abisi olurum. Ben iyi adamım, dost adamım, babacan adamım, iyilikbilir personeli korur kollarım. Çekinmeden gece gündüz arayın. Yalnız yürür her zaman yanınızda olurum. Ben bu şehre aitim. Gecem, gündüzüm Beyşehir diyenlerdenim. Uyurken bile rüyamda Beyşehir’i yaşarım. 
2019 yılında ne söylediysem hepsini yerine getiriyorum.  Borçla aldığımız belediyeye rağmen personelimizin maaşlarını aksatmadan bayram ikramiyelerine kadar haklarını verdik. Birim amirlerine, personelin mesailerini verin dedim. Hak geçmesin. Adım adalet soyadım imar dedim. Yani bu şehri tepeden tırnağa ihya etmeye geldim. Gayretim bu yönde oldu. Ben bu şehrin bir saatini, bir gününü, bir haftasını, bir ayını, bir yılını öldürmeye gelmedim. Onu bildiğim gün ayrılırım, görevden çekilirim. Allah bu bedene sağlık verdiği sürece ve aklım yerinde durduğu sürece ben bu şehirde yatar bu şehirde kalkarım dedim. Ömrüm bu şehre feda olsun çünkü başka Beyşehir yok. Bu memlekete sizlerle birlikte omuz omuza gün bitmese diye çalışırsak, şehrimizi hak ettiği konuma getirmiş oluruz. Mesai bitse de, gün bitse de gitsek diyenlerden değilim.” dedi.

"NİYETİMİZ NEYSE, KADERİMİZ O OLDU”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’in istihdam alanlarını çoğaltmaya niyet ettiklerini ve bu alandaki sayıların yükseldiğini görerek kaderini yaşadığını ifade etti.

Başkan Bayındır açıklamasında; “Bu memlekette sabah servis arabaları eti banka giderdi bu da gücüme giderdi. Şimdi Bey tekste peş peşe giden 20’ye yakın işçi servisleri Üzümlü, Huğlu’ya giden işçi servisleri ve Organize Sanayimize giden servisler şimdi tüm bunlar benim gururum oldu.  Beyşehir organize sanayisinde şuan 4 bin 500 kişi çalışıyor. İlk geldiğimizde bin 700 kişi çalışırken şimdi bu sayı 4 bin 500 kişi oldu. İlk zamanlar 5 buçuk fabrika bunun 3–4 tanesi faal bir tanesi tam diğeri de yapılmak üzereydi. Şimdi neredeyse fabrika yapacak yer kalmadı. Yaklaşık 2 buçuk yılda nereden nereye… Niyetimiz neyse kaderimiz o oldu. Şimdi sıra Üzümlü ve Huğlu’da, burada sanayileri bitirdiğimiz gün çalışan sayımızı 16 bine çıkaracağız.
Beyşehir, koronavirüs salgını dolayısıyla ekonomik yönden en az etkilenen yerlerden biri oldu. Allah bizim iş adamlarımızın ve esnafımızın işini rast getirsin. Çünkü onlar yatırım yaptıkça benim toprağımın çocuklarına iş kapısı açılıyor. Şehrimde iş diye bekleyenler iş bulduğu gün benim huzurlu olacağım gündür. Beyşehir’de istihdam alanında çalışan sayısını 16 -17 bini gördüğüm gün amacıma ulaşacağım.

"DAĞLAR AYAĞINIZA GELMEZ, SİZ DAĞLARIN AYAĞINA GİDERSENİZ BULURSUNUZ!"

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, toplantıda maden ocağı hakkında, dağları gezmeden orada ne olduğu bilinmeyeceğini ve dağları gezerek orada ne olduğunun farkına varılacağını belirtti.

Başkan Bayındır konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Beyşehir Belediyesi adına aldığımız maden ocağı işinin izinlerini bekliyorum. İzinler çıktığı gün ayda 2 bin ton mal satıp şehrime 1 milyon dolar ihracat yaptığım gün hedeflerimden birisine ulaşmış olacağım.  Diyabaz dediğimiz değerli taştan dünyada 5 yerde var. O oda bana pandeminin hediyesi oldu. Çok şükür bu dönemde pes etmedik müracaat ettik ruhsatımızı Beyşehir Belediyemizin adına aldık. Zira arayan bulur benim seçim meydanlarında lafımdır. Dağlardan taşlar yuvarlanıp gelmez. Benim felsefem ayağına gideceksin. Bizde bunu yaptık, dağın ayağına gittik. Cumhurbaşkanımızın açıklamasında dediği gibi, “Her arayan bulamaz, bulanlar arayanlardır” dedi. Bizde tam bunu yapıyoruz ayağına gidip arıyoruz ve buluyoruz. Anlatmak istediğim; ben işte geldim işte gidiyorum malla mülkle işim olmadı, zenginlik denilen şeyi gönül zenginliği olarak aldım. Bu yüzden bu işletmeyi hiçbir menfaat gütmeden şehrime armağan ettim.” şeklinde konuştu.

“GEMBOS TÜNELİ AÇILDIĞINDA BEYŞEHİR, BURDUR İLİNİ GEÇECEK”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Gembos tünelinin önemine dikkat çekerek, tünelin açılması halinde Beyşehir’e en az 100-150 tane mermer fabrikasını getireceğini ve Burdur’u geçeceğini söyledi.

Başkan Bayındır, “Beyşehir, Gembos tüneli açılsın Beyşehir Burdur ilini geçer. Burada en az 100-150 tane mermer fabrikası olur. Ömrümü bilemem ben ölür siz kalırsanız, bu adam dedi dersiniz. Beyşehir’de bin, bin 500 tane Çinli, Hintli görürsünüz. İddialı laflarla geliyorum. Çünkü Beyşehir’in zenginliklerini santimetre karesine kadar biliyorum. Ömrüm bu şehirde bunların içinde geçti. Tüm bu saydıklarımı şehrimizde göreceğiz inşallah” dedi.

BEYŞEHİR’DE ASFALT ve PARKE MEVSİMİ BAŞLIYOR

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, doğalgaz çalışmalarından dolayı ilçe merkezinde bozulan yollar ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Sezon itibariyle asfalt ve parke mevsimi başlayacak. Doğalgaza başladık biliyorsunuz. 15 yıldır konuşulmuş ama kader ya bize nasip olan bir hizmet. İddialı olmak güzel şeydir. Şehrin doğalgazının geçtiği alt yapısının bittiğinde bozuk yer kalmayacak. Bu konuda da iddialıyım. Şehrimiz cadde ve sokakları ile konuşulacak. Beyşehir’de hep beraber bunları yaptıkça moralimiz yükselecek. Alnımız açık ve dik yürüyeceğiz hep beraber. Beyşehir’e iyi yönde yapılan tüm hizmetlerden ötürü Cumhurbaşkanından bakanlarına ve mevcut tüm yönetime kadar hepsinden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 4
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • YO
    Yusuf Özdere
    3 yıl önce

    Allah sizlerinbasimizdan eksik etmesin. Islerinizde kolayliköar ve basarilar dilerim. 1/3 Beysehirli olarak sizlerin hepinizi takdir ediyorum. Selamlar, saygilar.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English