Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay Ve Başkan Pekyatırmacı’dan Sızma’ya Ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Sızma Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ve Başkan Pekyatırmacı istişarelerde bulundu.

Başkan Altay Ve Başkan Pekyatırmacı’dan Sızma’ya Ziyaret
Mahallelerin taleplerini dinlemek ve istişarelerini sürdürmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Sızma Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkanlar mahalle sorunlarını dinleyerek yerinde tespit ve çözüm için gerekli çalışmalar için istişarelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mahalle ile ilgili planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Ziyarette Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Selçuklu Belediye Başkan yardımcıları da eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı; “Talepler doğrultusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz”
Taşra mahallelere merkezde bulunan hizmetleri götürmek adına çalışmalarını ve istişarelerini sürdürdüklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Taşra Mahallelerimiz bize ne kadar uzak görünse de biz onlara bir o kadar yakınız. Taşra mahallelerimizin sakinleri ile muhtarları ile sürekli istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu istişarelerin bizim buralardaki hizmet kalitemizi artırmak adına önemli olduğunu düşünüyoruz.

Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte Sızma Mahallemizdeyiz. Hemşehrilerimizle istişarelerde bulunarak mahallemizde yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İnşallah bu talepler doğrultusunda burada yapacağımız hizmetlerle hizmet kalitemizi artırarak merkezdeki hizmetlerimizi burada da sunmuş olacağız. Ben burada bizimle bir araya gelen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay; “Bu istişareler hizmet kalitemizi artırıyor”
Büyükşehir yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin de görev ve sorumluluklarının arttığını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu Belediye Başkanı olduğum dönemde Sızma Mahallemize zaman zaman ziyaretler gerçekleştirmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra tabi bizim de sorumlu olduğumuz alanlar genişledi. Konya’nın her köşesinde uzak mahallelerimize giderek hemşehrilerimizle istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu istişareler bize hizmet götürme, hizmet kalitesini artırma anlamında fayda sağlıyor.

Hizmet belediyeciliği şiar edinen Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği yol üzerine yaptığımız bu çalışmalarla kalitemiz artıyor. Sızma mahallemizle de bir gönül bağımız var, Sızmalılar bizi seviyor biz de Sızmalı hemşehrilerimizi seviyoruz. İnşallah bu sevgi hizmetlerimizin artmasıyla daha da kuvvetleneceğini düşünüyorum. Tüm hemşehrilerimize bizi burada ağırladıkları için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 4
  • 3
  • 1
  • 3
  • 2
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English