Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay: İlçelerimizde standardı yükseltmek için çalışacağız

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunak ve Tuzlukçu’da esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden ve planlanan yatırım alanlarında incelemeler gerçekleştirdi. Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet sınırımızdaki her ilçemizde standardı yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Altay: İlçelerimizde standardı yükseltmek için çalışacağız
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Yunak’ta ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Altay, bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Yunak Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Altay, Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ile bir araya geldi.

YUNAK’A 123 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILDI
Yeni Büyükşehir Yasasından sonra Büyükşehir Belediyesi olarak Yunak’ta toplam 123 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Altay, “Bunun 37 milyon liralık kısmı 2018 ve 2019 yıllarında yapıldı. Özellikle mahalle yolları konusunda çok yoğun bir çalışma gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait yollar öncelikli olmak üzere standartları yükseltmek için çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah 2021’de de hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan da, “Konya Büyükşehir Belediyemizin verdiği güçle hizmetlerimize devam ediyoruz. Verdiği desteklerden dolayı Uğur Başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay, Yunak’a yeni atanan İlçe Kaymakamı Fatih Kurt’u da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledikten sonra son olarak ilçede TOKİ tarafından yapımı sürdürülen 2. Etap Sosyal Konut Projesi inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

ZİYARETLER TUZLUKÇU’DA DA DEVAM ETTİ
Yunak’tan sonra Tuzlukçu’ya geçen Başkan Altay, burada ilk olarak AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Tuzlukçu’da hizmetlerin devam ettiğini belirten Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak Tuzlukçu’ya yatırımlarımız; yollarımız, parke desteğimiz, sosyal yardımlarımız artarak devam edecek. Hizmet sınırımızdaki her ilçede görevlerimizi yerine getirme ve standardı yükseltme gayreti içindeyiz. İlçe teşkilatımıza ve meclis üyelerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Mevlüt Turpçu de özellikle pandemi sürecinde Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği desteklerden dolayı Başkan Altay’a teşekkür etti.

Daha sonra ilçeye kazandırılan ve pandemi sürecinde hizmet vermeye başlayan Şehit Halim Ünal Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, ardından depremde hasar gören Halk Eğitim Merkezi binası ile Tuzlukçu Ortaokulu’na yapılacak halı saha alanı ve muhtarlık ofisinde incelemelerde bulundu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English