Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Çumra ve Akören’de esnaflar ve vatandaşlarla buluşarak Çumra İtfaiye Merkezi’nin açılışını yaptı. Çatalhöyük’te inşa edecekleri karşılama merkezinin Türkiye’nin en güzel binalarından biri olacağını kaydeden Başkan Altay, yaptıkları ve yapacakları yatırımlarla ilçelerin yarınlarının çok daha güzel olacağını söyledi.

Başkan Altay esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çumra ve Akören’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek ilçe esnaflarıyla buluştu.

İlk olarak AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ay ile birlikte Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ile bir araya gelen Başkan Altay, 2021 yılında ilçeye yapılması planlanan yatırımları istişare etti. Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı’na geçen Başkan Altay, burada İlçe Başkanı Osman Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Demir ve partililerle buluştu.

ÇUMRA’YA YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR
Çumra’nın temel meselelerini çözmek için önemli adımlar attıklarını söyleyen Başkan Altay, “İmar planıyla ilgili bir gündem vardı, geçen ay o çözüldü. Çumra’ya geldiğimizde söz verdiğimiz atık su arıtma tesisinin inşallah bu yıl inşaatı başlayacak. Ayrıca Çatalhöyük’teki karşılama merkezine belki de Türkiye’nin en güzel binalarından birini inşa edeceğiz. Onun da inşallah Nisan, Mayıs ayı gibi inşaatına başlamayı planlıyoruz. Hızlı treni de unutmamak lazım. Bu da yeni bir kazanım olacak. İleride Mersin’e kadar gidecek bir hat. Ankara'ya direk bir bağlantı oluştu. Recep Başkanımız gayretiyle, samimiyetiyle hizmet ediyor. Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte ilçemize hizmet için bu süreci en iyi şekilde yürütmeyi arzu ediyoruz.” dedi.
YENİ İTİFAİYE MERKEZİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI
Başkan Altay daha sonra Sorularla Çumra Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere Bilgehane binası önünde ödüllerini verirken, akabinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan İtfaiye Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
İlçelerin eksiklerini giderme konusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını aktaran Başkan Altay, “Bir hizmet bitiyor, kurdelesini kesiyoruz, yeni bir hizmetin temelini atıyoruz. Tüm Çumralılar’a teşekkür ediyorum. Her geldiğimizde bizi gönülden misafir ediyorlar. İnşallah tüm ilçelerimizin ve Çumra’mızın yarınları çok daha güzel olacak. Yeni itfaiye merkezimiz ilçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.
ZİYARETLER AKÖREN’DE DEVAM ETTİ
Çumra’dan sonra Akören ilçesine geçen Başkan Altay, AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya ve partililerle bir araya geldi. Başkan Altay partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Hizmet işinin biri bitince hemen yenisine başlamak gerekiyor. 2021 yılı planlamamızı da belediye başkanımızla istişare ettik. Akören’e hizmetlerimize devam edeceğiz. Birlik beraberliğimiz daim olsun. Yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyor, bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya ise, “Bugün ilçemizde Akören’in evladını ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Uğur başkanımızla gurur duyuyoruz. Her zaman yanımızdasınız. Akören’in sesisiniz. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Daha sonra Akören Belediyesi’ne geçen Başkan Altay, Belediye Başkanı İsmail Arslan ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
AKÖREN’İMİZİ YARINLARA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Akören’de çok güzel bir uyumla çalıştıklarını söyleyen Başkan Altay, “Uyumun olduğu yerde bereket oluyor, rahmet oluyor. Bugüne kadar birçok yatırım yaptık. Bundan sonra da Akören’imizi yarınlara taşımak için çalışıyoruz. Şehir Konağı’mız tamamlandı. Bizim en önemli işimiz oydu. İnşallah pandemiden sonra da aktif hale gelecek.” dedi.
BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİ
Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan ise “Şimdiye kadar Konya Büyükşehir Belediyesi olarak çok büyük destekler verdiniz. Sizlerin varlığı ilçemizin gelişmesi noktasında önem arz ediyor. Her daim bizim elimiz, kulağımız, gözümüz oldunuz. Allah razı olsun.” diye konuştu.

Başkan Altay, Akören ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehir Konağı’nda ve bir mantar serasında incelemeler gerçekleştirdi.

Başkan Altay, Çumra ve Akören ziyaretlerinde ilçe esnaflarını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 11
  • 9
  • 2
  • 6
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Mehmet
    3 yıl önce

    Yalihüyük çöplüğü ilğinizi bekliyor başkanim daha bikaç yıl önce yapilan meydani degil....

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English