Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay Altınekin ve Cihanbeyli’de vatandaşlarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İl Başkanı Hasan Angı ve milletvekilleri adayları ile birlikte Altınekin’de vatandaşlarla buluştu, Cihanbeyli’de iftar programına katıldı. Başkan Uğur İbrahim Altay, milletimizin ülkemizde ve bölgemizde yaşananların farkında olduğunu dile getirdiği konuşmasında Altınekin ve Cihanbeyli’den 24 Haziran’da büyük bir destek beklediklerini söyledi.

Başkan Altay Altınekin ve Cihanbeyli’de vatandaşlarla buluştu
İlçelerde düzenlenen Yerel Buluşmalar ve iftar programlarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altınekin’de vatandaşla buluşurken Cihanbeyli’de organize edilen iftar programına katıldı.

ALTINEKİN’E 4,5 YILDA 64 MİLYON LİRA

İlk önce Altınekin’de düzenlenen Yerel Buluşmalar Programı’na katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altınekin’in Konya’nın önemli markalarından biri olduğunu dile getirerek şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyemiz, 4,5 yılda Altınekin’e 64 milyon liralık yatırım yaptı. Bu yatırımların çoğu yol, su ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları. Şimdi de üst yapı ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Altınekin Şehir Konağı’nın ihalesi tamamlandı. İçinde yüzme havuzu, meslek edindirme kursları ve Aile Danışma Merkezi’nin olduğu projemiz için bugünlerde sözleşmesi yapılıyor. İnşallah kısa bir süre içinde de temeli atılacak ve bir yıl içinde hizmete açılacak.”



KONYA VE ALTINEKİN’İN GELECEĞİ DAHA GÜZEL OLACAK

Ülke olarak bugüne kadar birçok seçim geçirdiklerini ancak 24 Haziran’ın hepsinden çok daha önemli olduğunu kaydeden Başkan Uğur İbrahim Altay, “Altınekin, yerel ve genel seçimler, referandum ile Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti’ye her zaman çok yüksek bir destek verdi. İnşallah 24 Haziran’da daha büyük bir destek bekliyoruz” diye konuştu.





24 HAZİRAN BATI VE GÖNÜL COĞRAFYASINDAN DİKKATLE TAKİP EDİLİYOR

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek de konuşmasında 24 Haziran Seçimlerinin öneminden söz etti. Seçimin ve sonucunun hem batı hem de İslam coğrafyasında dikkatle takip edildiğine vurgu yapan Akyürek, “Batı ülkeleri AK Parti zayıflasın diyor. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan bize itaat etmiyor o nedenle bize itaat edecek birileri gelsin diye 24 Haziran’ı bekliyor ve seçim sonucunu etkilemeye çalışıyor. Türk-İslam dünyası, mazlum devletler ve gönül coğrafyamız da Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti güçlenerek yoluna devam etsin ki bizlerin de yaralarına merhem olsun, daha güçlü bir şekilde yanımızda durmaya devam etsin istiyor. Halkımız işte bu tercih ile karşı karşıya. Kimin yanında duracağımıza dikkat edelim. Ülkemiz ve milletimizin menfaati ve ümmeti Muhammed’in menfaati doğrultusunda hareket edelim” dedi.



BİRLİĞİN BEREKETE DÖNÜŞMESİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DESTEK VERİN

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da bugüne kadarki büyük destekleri için Altınekinlilere teşekkür ederek, “Birliğin berekete dönüşmesi, güçlü bir Türkiye oluşması ve meclisimizin de aynı yapıda gücümüze güç katacak olması önemli. Cumhurbaşkanımıza evet mührünü vurduğunuz gibi Cumhur İttifakı için de aynı mührü vurmanızı istiyoruz. Yani meclisimiz de güçlü olmalı ki Türkiye güçlü olsun” ifadelerini kullandı.



ALTINEKİN YATIRIMLARLA ÇAĞ ATLADI

Son 4-5 yılda yapılan yatırımlarla Altınekin’in adeta çağ atladığını aktaran AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, “Daha önce Altınekin’e geldiğimizde çevre yolu, kavşaklar ve hastane gibi birçok sorunu vardı. Bunların neredeyse hepsi çözüldü. Hastanemiz ile ilgili de şu anda uzman doktorlarımız işe başladı. Altınekin son seçimde yüzde 86,4’ü gördü. Bu oranı 24 Haziran’da yüzde 90’a çıkarmamız gerekiyor” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Zerrin Özel konuşmasında Türkiye’nin önemli bir eşikten geçtiğini, 24 Haziran’ın ülkeye ihanet eden ve Türkiye’nin bölgedeki gücüne zarar vermek isteyen bütün vatan hainlerine cevap verecekleri gün olacağının altını çizerken; Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere ve AK Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Hançerli ise Altınekin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye çok güçlü bir oy oranı destek vereceğinin sözünü verdiler.

Altınekin Yerel Buluşmalar Programı’nın ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekili adayları ve teşkilat mensupları, Altınekin İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin de açılışını gerçekleştirdi.

BAŞKAN ALTAY VE ADAYLAR ESNAF ZİYARETİ YAPTI İFTARA KATILDI

Altınekin programından sonra Cihanbeyli’ye geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekili adayları ve teşkilat mensupları, Cihanbeyli esnafını ziyaret ederek 24 Haziran için destek istediler.

Esnaf ziyaretinin ardından kapalı pazar alanında düzenlenen iftar programına katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve milletvekili adayları, iftar programına büyük ilgi gösteren Cihanbeylililerle tek tek selamlaştı ve ilçe halkının Ramazanlarını tebrik etti.



CİHANBEYLİ’DE DAHA GÜZEL İŞLER İÇİN GAYRET EDİYORUZ

İftar öncesinde ilçe halkına hitap eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Ramazan kardeşlik demek, Ramazan birlik demek, Ramazan paylaşmak demek. Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde hep birlikteyiz. Cihanbeyli Belediye Başkanımızla birlikte uyum içinde çalışıyoruz ve Cihanbeyli’ye daha güzel işler yapmak için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. 24 Haziran’da Cihanbeyli çok yüksek bir destek bekliyoruz inşallah” dedi.





Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise yaptığı konuşmada "İlçemiz çok özel günlerinden birini daha yaşıyor. Ben değerli başkanlarıma bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı ilçem adına, Konya adına çok teşekkür ediyorum. Altın dönemini yaşan Cihanbeyli’mizde de hizmetleri üretirken başkanlarımızın büyük desteğini gördük. Allah onlardan razı olsun. Bu iftar organizasyonları birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin tüm dünyaya en güzel şekilde gösterildiği buluşmalar oluyor. Bugün bir kez daha burada muhteşem bir görüntü sergiliyoruz. Rabbim’den bu tablonun bozulmamasını niyaz ediyorum. 24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kaldı. İlçemiz her zaman Reisimize ve AK kadrolara sahip çıktı. Şimdi bir kez daha birliğimiz için, kardeşliğimiz için, ülkemiz için ve tüm dünya Müslümanları için sizlerden çok daha güçlü bir destek istiyorum" dedi. 

AK Parti Konya Milletvekili adayları da yaptıkları konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye 24 Haziran’da güçlü bir destek istediler.


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English