Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Altay: AK Parti bir vefa partisidir

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Programında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Belediyeciliğinin tüm dünyaya rol model olan hizmet anlayışıyla büyük yatırımları hayata geçirdiğini belirterek, “AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır. AK Parti bir veda partisi değil, bir vefa partisidir” dedi.

Başkan Altay: AK Parti bir vefa partisidir
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Programı Selçuklu Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti'nin 17 yıldır iktidar olmasında, davaya gönül vermiş herkesin payının bulunduğunu belirterek, “AK Parti bayrağımızın 17 yıldır dalgalanmasının ardında kurulduğumuz günden beri bu dava için ter akıtan büyüklerimizin, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, evlatlarımızın emeği yatmaktadır. Biliyoruz ki biz büyük bir aileyiz ve ben de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Yerel seçimlere büyük gayretle hazırlandıklarını ifade eden Usta konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her zaman oy oranını arttırarak yoluna devam ediyor. Hamdolsun her zaman çıtayı daha yükseğe taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu zaferlere ancak birlikte çalışarak ulaştığımızı asla unutmuyoruz. Alnımızın akıyla çıktığımız seçim zaferlerimize bir yenisini 1 Nisan sabahı ekleyeceğiz inşallah. Gerek Büyükşehir gerekse de tüm ilçelerimizde görülmemiş bir yüksek oy oranına ulaşarak, güçlü ailemizle birlikte bu yolculuğu sürdüreceğiz.”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Belediyeciliğinin tüm dünyaya rol model olan hizmet anlayışıyla büyük yatırımları hayata geçirdiğini dile getirdi.

Konya’nın da 2004’ten bu yana tarihine kültürüne ve çağa uygun hizmetler aldığını kaydeden Altay, “Özellikle 2014 yılında hizmete giren Yeni Büyükşehir Yasası sonra 31 ilçemizin tamamında çok önemli yatırımlar hayata geçirilerek şehrimizin ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınmasına katkı sağlandı” diye konuştu.

“AK Parti’nin 16 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Altay, “AK Parti bir veda partisi değil, bir vefa partisidir. Genel merkezimiz liyakat esasıyla çok geniş istişareler ve titiz çalışmalar neticesinde adaylarımızı belirliyor. Böyle olunca da ben neden aday olmadım denmiyor. İşte bu salondaki tablo da bunun bir göstergesi. Bizler, 31 Mart akşamına kadar başkanlarımızın yaptıklarıyla, adaylarımızın birikimleriyle, projeleriyle, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızın gayretleri ile tüm enerjimizle sahada olacağız. Şundan eminiz, bizim milletimiz feraset ve basiret sahibidir. İşi ehline verir. Yeter ki milletin gönlüne girmeyi bilelim ve samimiyetle çok çalışalım, gayret edelim. AK Parti kadroları olarak bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Şimdi yeni bir süreçteyiz ve artık bugüne kadar yaptığımız gibi hemşerilerimizin gönlünü fethedeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, salonda AK Parti’ye yakışır bir tablo olduğunu aktararak, programı düzenleyen teşkilat mensuplarına teşekkür etti. İçerisinde bulundukları günlerin hassas günler olduğunu anımsatan Sorgun, “Çok daha dikkatli olmamız gereken günlerdeyiz. Bütün adaylarımız önemlidir. Ama davamızın ve teşkilatımızın hatırı, şehrimizin hatırı hepsinden daha önemlidir. Aday adaylığı sürecinde başkalarına benzememeliyiz” diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da partisinin 17 yılda ülkenin kalkınmasına büyük katkıda bulunduğunu; durmadan, hız kesmeden yurdun her yanına hizmet götürdüğünü anlatarak,  “Vatandaşlarımız Mart ayında da en yüksek destekle bu sahip çıkışını gösterecek ve yolumuza tüm yerel hizmetlerle, hükümetimizin ortaya koyduğu politikalarla, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla, teşkilat mensuplarımızla yoğun tempoda hep birlikte koşacağız” ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English