Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Balıkesir'deki polise mukavemet sanıkları yeniden hakim karşısında

Anadolu Ajansı haberine göre;

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde bir parkta kavga ettikten sonra hastaneye gelerek polise mukavemette bulunan iki sanığın yargılanmasına devam edildi.


Balıkesir 4. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına, "yağma ve gasp" suçundan tutuklu sanıklar Nihat Yıldız ve Burak Baştürk ile hastane polisi Aydın Bulut katıldı.


Savunmasında, tedavi olmak için hastaneye gittiğini belirten Baştürk, yaşananlar nedeniyle Bulut'tan özür dileyip beraat talebinde bulundu.


Yıldız ise polise küfretmediğini söyleyerek, "Gazetelere çıkan yalan haberlerden dolayı biz de mağduruz. Ceza verilecek olursa da paraya çevrilmesini talep ediyorum." dedi.


Olayı anlatan Aydın Bulut, iki sanığı polis noktasına götürmek isterken Yıldız'ın kendisine "Bana karışamazsınız. 52 dosyam var, 53 olsa ne olur?" dediğini dile getirdi.


Bulut, sanıkların aşırı alkolün de etkisiyle kendisine ve mesai arkadaşlarına görevlerini yaptırmamak için direndiğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:


"Hastaneye kavgadan dolayı değil de yere düştükleri için geldiklerini söylediler. Bize fiziki olarak saldırı ve darpta bulunmadılar. Mağdur gencin babası da hastanedeki durumu videoya çekerek sosyal medyaya atmış. Şahsıma yönelik sosyal medyadan hakaretler aldım. Onlardan da şikayetçi oldum."


İfadelerin alınmasının ardından hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen mahkemenin hakimi, olay yerindeki güvenlik görevlilerinin de tanık olarak dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.


- Olay


Nihat Yıldız ve Burak Baştürk, 24 Eylül 2019'da Plevne Mahallesi Korsan Parkı mevkisinde kavgaya karıştıktan sonra Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine gitmişti.


Parkta, Atakan Dayan adlı genci darbettikleri öne sürülen bu kişilerin hastanede polislere mukavemette bulunmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada gündeme gelmişti.


Kavgayla ilgili gözaltına alınan Yıldız ve Baştürk tutuklanmış, haklarında gaspın yanı sıra polise mukavemetten ayrı dava açılmıştı.


Yıldız ve Baştürk ile diğer sanık Muhammet Akçakoyun'un "yağma ve gasp" suçundan yargılandıkları davanın ilk duruşması 14 Ocak'ta yapılmıştı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English