Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Pakdemirli'den gençlere kariyer önerileri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kariyer planlaması yapan gençlerin çok çalışması gerektiğine işaret ederek, "Size tavsiyem dil bilmiyorsanız bir dil öğrenin, bilgisayar ve programlamayı öğrenin. 21. yüzyılda artık bilgi toplumu olmamız kaçınılmaz. Gençlerimizi çok daha donanımlı yapmamız lazım. Ben buna altın bilezik diyorum." dedi.

Bakan Pakdemirli’den gençlere kariyer önerileri
AK Parti Erzurum İl Başkanlığını ziyaretinde gençlik ve kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Bakan Pakdemirli, satranç oynadığı gençlere geleceğe yönelik hedeflerle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Pakdemirli, hayatta öğrenmenin sonu olmadığını ve kendisinin de "kariyer" konusunu "kader" olarak tanımladığını belirterek, şöyle devam etti:

"İnsanların hayatları boyunca okuma, iş ve ev kurma gibi süreçleri var, bu süreçte acı tecrübelerde karşılaşabiliyorlar. Yolda giderken kavşaklar ayrılacak. Bu kavşaklar ayrılırken, 'sağa mı, sola mı gideyim, düz mü devam edeyim' diyeceksiniz. Bu kararları alırken çok donanımlı olmanız lazım. Size tavsiyem dil bilmiyorsanız bir dil öğrenin. Bilgisayar ve programlamayı öğrenin. 21. yüzyılda artık bilgi toplumu olmamız kaçınılmaz. Gençlerimizi çok daha donanımlı yapmamız lazım. Ben buna altın bilezik diyorum. Kolunuza ne kadar altın bilezik takarsanız o kadar çok ileriye yönelik başarılı olma şansınız olacak. Hayal ettiğiniz ile vardığınız menzil mutlaka bir olmayacak. Kader yolculuğunda mutlaka donanımınızı artırmanız lazım. Donanımı artırırsanız bu hayatta başarılı olursunuz. Donanımlarınızı artırırsanız hayatta kalma yetilerinizi artırırsınız."

- "Meraklı olun, her şeyin peşinden koşun"

Bakanlık görevinden önce zamanının yüzde 35-40'nı gönüllü işlere ayırdığını dile getiren Pakdemirli, "Bakanlık sürecinde de artık kendimi tamamen milletimize ve Cumhurbaşkanımıza adadım diyebilirim. 7/24 çalışıyorum, çok çalışmanız lazım. Önünüzde zor bir hayat var ama çok çalıştıktan ve başarıyı elde ettikten sonra bir o kadar keyif alacağız hayattan. Meraklı olun, her şeyin peşinden koşun. Doğru yerdesiniz, doğru partidesiniz. Siz en doğru adresi zaten bulmuşsunuz." diye konuştu.

Pakdemirli'nin gençlerle buluşmasında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez hazır bulundu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English