Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Pakdemirli “baba dostlarıyla" Manisa'da buluştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Babamı kaybettiğimde rehberimi de ışığımı da kaybettim. İyi bir ilim ve devlet adamıydı. Çok çalışır, az uyurdu. Herkesin bir pişmanlığı oluyor, ben de babamla daha fazla vakit geçirmek isterdim. Bunu tavsiye olarak söylemek lazım ama bu duygu başa gelmeden hissedilmiyor ama rahmetliyi anmadığım ve burnumun sızlamadığı bir gün yok"

Anadolu Ajansı haberine göre;

MANİSA (AA) - Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, babası merhum Ekrem Pakdemirli'nin dostlarıyla yemekte buluştu.



Manisa'da merhum babası, eski bakanlardan Ekrem Pakdemirli'nin anısına düzenlenen "Vefa Buluşması"nda konuşan Bakan Bekir Pakdemirli, bakanlığı vesilesiyle Türkiye'nin pek çok ilini ziyaret ettiğini ve bu ziyaretlerde gittiği her yerde babasıyla ilgili iyi anılarla karşılaştığını söyledi.


Zaman zaman konuşmasında babasıyla ilgili anılarını anlatırken duygulanan Bakan Pakdemirli, kardeşleri arasında babasıyla en çok vakti kendisinin geçirdiğini dile getirerek şöyle devam etti:


"Babamı kaybettiğimde rehberimi de ışığımı da kaybettim. İyi bir ilim ve devlet adamıydı. Çok çalışır, az uyurdu. Herkesin bir pişmanlığı oluyor ben de babamla daha fazla vakit geçirmek isterdim. Bunu tavsiye olarak söylemek lazım ama bu duygu başa gelmeden hissedilmiyor ama rahmetliyi anmadığım ve burnumun sızlamadığı bir gün yok."


Daha sonra Bakanlık olarak yapacakları faaliyetleri anlatan Pakdemirli, şunları kaydetti:


"Bakanlık görevimin başından beri üretici dostu bir politika izleyeceğimizi söylemiştik. Bu politikaları izlediğimizde üzüm, fındık, pancar, buğday, arpa, hububat ve mümkün mertebe diğer tüm ürünlerde üreticimizin yanında olacağız. Biraz bu konuda eleştiri alabiliyoruz. Enflasyonun üzerinde rakam veriyorsunuz diye bize kızıyorlar ama yapacak bir şeyimiz yok bu üretimleri sürdürülebilir hale getirmemiz lazım. Çok yakında da süte zam yapacağız.15 yıldır tarım şurası toplanmıyordu. Ekim ayında tarım şurasını topluyoruz. Burada bizlere ulaştırılan fikirleri tartışacağız. Hangi hizmetleri yaparsak ne gibi faydaları olur konusunda konuşacağız. Önümüzdeki 25 yıla ışık tutacak bir tarım haritamızı ekim ayı içerisinde çıkarmış oluruz diye düşünüyorum.”


Etkinliğe Manisa Valisi Ahmet Deniz, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, merhum Ekrem Pakdemirli ile siyaset yapmış pek çok isim, bürokrat ve dostları katıldı.


Ekrem Pakdemirli'nin hayatının anlatıldığı kısa videonun paylaşıldığı etkinlikte Bakan Pakdemirli, toplantıya katılan misafirlere çam fidanı hediye edip hatıra fotoğrafı çektirdi.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English