Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

​Bakan Kurum Konyaspor’u ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Konyaspor, bizim yavrumuz. Onu büyüteceğiz, onu başarıdan başarıya hep birlikte koşturacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adından hep başarılarla bahsedeceğimiz bir kulüp olsun istiyoruz." dedi.

​Bakan Kurum Konyaspor’u ziyaret etti
Bakan Murat Kurum, Konya’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Konyaspor’un yeni Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde bir araya gelen Bakan Kurum, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kurum, çeşitli temaslar için bulunduğu kentte Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde kulüp yönetimi ve Konyalı iş insanlarıyla bir araya geldi.

Kurum, yaptığı konuşmada, 5 Haziran'daki kongrede Konyaspor Kulübü Başkanı seçilen Fatih Özgökçen'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Özgökçen'in başkanlığa birbirinden değerli 21 yönetim kurulu üyesiyle seçildiğini belirten Kurum, "Hem Fatih Başkanımızı hem yönetimimizi tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. Tabii Konya'mız hem bölgesi için hem ülkemiz için çok önemli illerimizden biri. Konyaspor'umuz da bizim en önemli değerimiz, en önemli varlığımız. Aslında Anadolu için çok önemli bir değerimiz. 99 yıldır ülke sporuna hizmet veren, başarıdan başarıya koşmuş bir takımımız." ifadelerini kullandı.

Konyaspor’un 100. yılını kutlama sürecine girdiğini hatırlatan Kurum, "İstiyoruz ki 100. yılında Konyaspor’umuz hakikaten altyapısıyla, tesisleriyle, 42 bin kişilik stadyumuyla örnek bir kulüp olsun. Yerli futbolcularımızın yetiştiği, ülkemize, milli takımımıza hizmet verdiği ve başarıyı en üst seviyeye çekecek bir kulüp olsun. Tabii futbol kulüplerini işletmek ve bu başarıyı sağlayabilmek ancak altyapıyla mümkün oluyor, ancak kendi kendine yeten bir kulüp olmakla olabiliyor." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin Konyaspor'un altyapı tesisleri için hızlı bir çalışma yürüteceğini dile getiren Kurum, şunları söyledi:

"Bu yıl bitmeden altyapı tesislerimizi buraya taşıyacağız ve tüm yaş gruplarına hitap eden bu tesiste futbolcularımız yetişecek. Burada yetişmiş futbolcularımız Konyaspor'umuza, ülke sporuna hizmet edecek. Buradan milli takıma 1-2 tane değil, 3-4-5 futbolcu verebileceğimiz ve altyapı tesisleriyle örnek, 3-4 yaşında alınıp 17-18 yaşında ülke sporuna katkı sağlayacak sporcular yetişsin istiyoruz. Bunu ilk önce futbolla başlatacağız, akabinde tüm branşlarda liderliğe, ilk 5’e oynayabilecek ve devamında da inşallah Bursapor'umuz gibi, Başakşehir’imiz gibi şampiyonluğa oynayabilecek bir takım olsun istiyoruz. Konyaspor’un, Konya’nın bu potansiyeli var. Burada inşallah birlik, beraberlik ruhu içinde bu başarıları yakalamak istiyoruz."

Kurum, Konya sevdalısı bir bakan olarak kulüp için elinden gelen her şeyi yapacağını vurgulayarak, "Konyaspor, bizim yavrumuz. Onu büyüteceğiz, onu başarıdan başarıya hep birlikte koşturacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adından hep başarılarla bahsedeceğimiz bir kulüp olsun istiyoruz. Bunu da inşallah hep birlikte, birlik, beraberlik ruhunu en üst seviyeye çıkararak yapabiliriz. Bugüne kadar Konyaspor’umuza hizmet etmiş tüm teknik adamlarımıza, yöneticilerimize, sporcularımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen de Bakan Kurum'a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Program, konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

Kurum'a ziyaretlerinde Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve il protokolü eşlik etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 14
  • 0
  • 13
  • 6
  • 1
  • 9
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • HA
    hasan ali
    3 yıl önce

    yazık bu tabloya vekiller belediye başkanları il ilçe yönetimi bakanlar konya hak etmediği kadro bir çevre yolu yapamadınız yazıklar olsun size

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English