Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Kurum: Bizim bir Konya hayalimiz var

Çok sayıda programa katılmak için Konya'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sabah kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Bakan Kurum: Bizim bir Konya hayalimiz var
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum çok sayıda programa katılmak üzare Konya'ya geldi.  Basın buluşmasında Konya’ya dair önemli açıklamalarda bulunacak olan Bakan Kurum sabah kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. 

Konya'ya dair öenmli açıklamalarda bulunan Bakan Kurum'un konuşmasından satır başları:
"Sizlerle zaman zaman bir araya geliyoruz, fırsat oldukça birlikte istişarelerde bulunuyoruz. En son Ankara’da bir araya gelmiştik. Konya’yı, Konya’mızın projelerini konuşmuştuk. Benim için hakikaten son derece verimli bir toplantı olmuştu. Bugün de; ülkemizin içinde bulunduğu böylesi zor dönemde, Konya’mızdayız. bir aradayız. Konya basını hakikaten her zaman ülkesinin, milletinin, devletinin yanında olmuştur. Bu duruşu geçmişte de göstermiştir. Milli mücadeleden bugüne; her zaman sağlam bir irade ortaya koymuş, Anadolu’nun adeta sesi olmuştur. Bugün de; 11 gazetesi, 18 radyosu ve 4 televizyon kanalıyla; milletimizin haklı davasının ortak sesi olmuştur. 
Bugünkü Konya programımız kapsamında Selçuklu Belediyemizin yaptığı 1.000 kişilik öğrenci yurdunun açılışı gerçekleştireceğiz. Ardından gençlerimizle bir araya geleceğiz.  Hepinizin bildiği gibi AK Parti’mizin kongre süreçleri Aralık 2019 itibariyle başladı. Bugün de Selçuklu ilçemizin 7. Olağan Kongresi’ni gerçekleştireceğiz. Son olarak da Karatay ilçe teşkilatımızın yeni üyeleriyle kucaklaşacağız.Yani bugün bütün gün birlikteyiz. Oldukça tempolu geçecek bir programımız var. Şimdiden gösterdiğiniz ilgi ve alaka için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

BAHAR KALKANI HAREKÂTI
Biliyorsunuz, ülkemiz, tarihinin zor zaman dilimlerinden birini yaşıyor. Sınırötesinde Mehmetçiklerimizin verdiği mücadelede hakikaten tarihimizin en büyük mücadelelerinden biri oldu. Tabi bu süreçte pek çok acıyı da yaşadık. Şehitlerimiz oldu. Şehit cenazelerimiz de gösterdi ki bu ülkenin her ferdi birlik beraberlik içerisinde hareket ediyor. Bakın daha dün Selçuklu Tepekent’te Şehit Bayram kardeşimizin cenazesine tam 40 bin Konyalı katıldı. Konya şehidine sahip çıktı. Hep beraber şehidimizi dualarla son yolculuğuna uğurladık. Ben bu vesileyle bu vatan uğruna; dinimiz, bayrağımız, ezanımız, milletimiz, devletimiz uğruna şehit düşen tüm kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
Bugün; terörden ekonomiye, dış politikadan iç siyasete, savunmadan enerjiye kadar tarihimizin en kritik meseleleriyle karşı karşıyayız, büyük mücadeleler veriyoruz.

Sınır ötesinde yürüttüğümüz amansız mücadeleyle; topraklarımızı ve özgürlüğümüzü koruyor, geleceğimize sahip çıkıyoruz.Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sahada da masada da çok önemli başarılara imza atıyoruz. 
Şunu hepimiz çok iyi bilmeliyiz ki; biz Suriye sınırlarımızı terör örgütlerinden arındırmazsak, Kamışlı'da, Tel Abyad'da, Münbiç'te, İdlib'de mücadele etmezsek; bugün vermediğimiz harekatı, Allah göstermesin yarın Şırnak'ta, Mardin'de, Şanlıurfa'da, Gaziantep'te, Hatay'da vermek zorunda kalırız. Çünkü yazılan ve oynanan bu kanlı senaryonun asıl hedefi Suriye değil, Türkiye’dir.

Bizleri hedeflerimizden uzaklaştırmak, millete olan hizmetlerimizi durdurmak, geleceğimizi ipotek altına almaya çalışanlara karşı her alanda, her anlamda güçlü bir duruş sergilemek zorundayız.
Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde, 15 Temmuz gecesinde, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı, Zeytin Dalı, Pençe ve Bahar Kalkanı harekâtlarında verdiğimiz bu mübarek davanın mücadelesini hep beraber kararlılıkla sürdürmeliyiz.

Bakın ne yazık ki bu ülkede “şehitler tepesi”nin ne demek olduğunu bilmeyen en hafif tabirle, gafiller de var. İşte bu gafillere şehitler tepesini, verdiğimiz mücadeleleri tek tek anlatmamız gerekiyor. Ak Parti, 18 yıldır, bu coğrafyadan beslenmeyen, bu coğrafyanın kültürüne, medeniyetine, inancına ve değerlerine yabancı olanlara her zaman gerekli cevabı vermiştir. 
AK Partimiz tüm bu karanlık, vesayet odaklarına karşın; yılmadan, yorulmadan, usanmadan devrim niteliğinde hizmetler yapmış, dev eserler ortaya koymuştur. İnşallah yürüdüğümüz bu kutlu yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edecek, ülkemizi, şehirlerimizi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaştıracağız. 

KONYA PROJELERİ
Konya’mız; tarihiyle, kültürüyle, sosyo-ekonomik hayatıyla, şehirciliğiyle, medeniyet geçmişiyle; kadim bir şehrimiz, adeta insanlığın ortak değerlerini taşıyan bir üst-şehirdir.  Göreve geldiğimiz gün itibariyle 70’e yakın ilimize, 200’den fazla ziyaret gerçekleştirdik. Konya’da da millet bahçesinden sosyal konutlara, tarihi kent meydanlarının ve sanayi alanlarının dönüşümünden çevre çalışmalarımıza kadar pek çok projeyi gerçekleştiriyoruz. 

Konya’mızı marka şehir yapacak tüm projelerimizi başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere 31 ilçe belediyemizle, valimizle, milletvekillerimizle istişare ederek birlikte yürütüyoruz. İnşallah, hep birlikte, el ele, gönül gönüle vererek Konya’mızı mimarisi ve şehirleşmesiyle dünya şehirlerine örnek bir şehir, yol gösteren bir şehir haline getireceğiz.

Hem 31 Mart 2019 yerel seçimlerimiz vesilesiyle hem de göreve geldiğimiz günden bu yana sizlere sözler verdik. Her bir sözümüzün arkasındayız. Her bir sözümüzü eyleme dönüştüren projeleri tek tek ortaya koyduk. Konya için bir hayalimiz var dedik. Şimdi bunları adım adım gerçekleştiriyoruz. 31 Mart seçimlerinde Konya; Cumhurbaşkanımızı mahcup etmedi. Büyükşehirde yüzde 70,5 gibi son derece yüksek bir oy oranıyla partimize, davamıza, liderimize sahip çıktı. Bu rekor oyla Konya’mız, ilk sıraya yerleşti. Bu başarı Konyalı hemşerilerimizin eseridir, davasına vefalı Konyalıların eseridir.

Hiçbir sözümüz yerde kalmayacak. Konyalı hemşerilerimiz bize nasıl sahip çıktıysa biz de Konya’ya, Konya’nın vefalı insanlarına, hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Nisan ayında, Konya’mıza büyük müjdelerle geleceğiz. 

Başlattığımız tüm projelerimizin birçoğunun bitiş tarihlerini, temel atma programlarını açıklayacak, açılışları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Başlatacağımız yeni projeleri sizlerle bir şölen havasında, Ramazan ayına girmeden bir Ramazan müjdesi, bir bahar müjdesi olarak sizlere açıklayacağız.2023’e 3 yıl kaldı. Tamamlayacağımız tüm projelerimizle 3 yılın sonunda Cumhuriyetimizin 100. yılında bambaşka bir Konya göreceğiz. 

MİLLET BAHÇELERİ
2023 yılına kadar 81 ilde 81 milyon metrekarelik alana yapacağımız millet bahçelerimizi halkımızın hizmetine sunmaya başladık. Konya’nın yeşiline, meydanlarına, sokaklarına, tarihi dokusuna sadık kalarak; şehircilik kültürümüzün en kıymetli parçası olan millet bahçelerini Konya’da yeniden ihya ediyoruz.  Konya’da ilk millet bahçesi cennet mekân Sultan II. Abdülhamid döneminde Konya Lisesinin bulunduğu yere yapılmıştı. Konya’mızda 8 adet millet bahçesi projemiz bulunuyor.  Bunlardan Meram’da 900 bin m²’lik alanı kapsayan Millet Bahçesi yapım işini tamamladık, 17 Aralık 2018 tarihinde Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla açılışını yaptık. 

Konya eski stat yerinde, 108 bin m²’lik alanda Meram 2. Etap Millet Bahçesini yapıyoruz. Bu millet bahçemizde havuz, tematik bahçeler ve piknik alanları yer alacak. Yine aynı alanda 1.000 m²’lik millet kıraathanesi, 2.000 m² bisiklet yolu,  4.500 m² yürüyüş yolu yapacağız. Beyşehir’de, Ereğli’de, Karapınar’da, Sarayönü’nde, Seydişehir’de, Yalıhüyük’de millet bahçesi çalışmalarımız devam ediyor. 

EKOLOJİK KORİDORLAR 
Bugün Bakanlık olarak; 22 ilimizde; şehirlerimize nefes aldıracak ekolojik koridorlar oluşturuyoruz.  Aslında ekolojik koridorların ilk örneğini tepelerden gelen suyu bahçelerden geçirerek meyve bahçelerinin oluşmasını sağlayan Selçuklu Sultanı Alaeddin Keykubat döneminde görüyoruz.  Konya’daki; Tuz Gölü, Beyşehir Gölü, Meke Gölü, Acı Göl, Karapınar Potansiyel Jeopark Alanı ile Ihlara Vadisi, Kapadokya Bölgesi ve buna benzer birçok koruma alanını birbirine bağlayacağız.  Tüm bu millet bahçelerimizi, ekolojik koridorları tamamladığımızda Konya’mıza 2 milyon m²’den fazla yeşil alan kazandırmış olacağız. 
 
TOKİ ÇALIŞMALARI VE SOSYAL KONUTLAR
"Vatandaşlarımız için, ülkemizin her noktasında sosyal donatılarıyla beraber, 1 milyon bağımsız bölüm ürettik. Konya’mızda da; 600 milyon lira değerindeki 2.964 konutluk projemiz devam ediyor.  Sarayönü Ladik’te, Ereğli Orhaniye’de, Kadınhanı’nda konutlarımızı tamamladık. 
Sarayönü Kurşunlu’da, Meram Gödene’de, Ahırlı’da ve Yalıhüyük’te yaptığımız konutları inşallah, en kısa sürede tamamlayacak ve hemşerilerimize evlerini teslim edeceğiz. 
Biliyorsunuz; Cumhurbaşkanımızın “bu ülkede ev sahibi olmayan dar gelirli hiçbir kardeşimiz kalmayacak” talimatlarıyla; 50 bin sosyal konut projemizi başlatmıştık."

Selçuklu Ardıçlı’da 1.057, Karapınar’da 317, Beyşehir’de 405, Akören’de 212, Hüyük’te 142, Hadim’de 147 ve Yunak’ta 94 adet olmak üzere 7 projede toplam 2.374 adet konut projemizin inşaat süreçleri devam ediyor. Yine, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlattığımız 100 bin sosyal konut projemiz kapsamında, Konya’mızda 4.000 yeni konut inşa edeceğiz. 
Selçuklu’da 1.717, Meram’da 609, Beyşehir’de 500, Altınekin’de 204, Ereğli’de 300, Halkapınar’da 150, Tuzlukçu’da 120, Cihanbeyli ve Emirgazi’de 200’er adet olmak üzere 9 proje gerçekleştiriyoruz. 100 bin konutumuzun kura çekimlerini başlattık. İnşallah bu konutlarımızın inşaatlarını da en kısa sürede başlatarak Konyalı hemşerilerimiz yeni yuvalarına kavuşturacağız. 

TARİHİ KENT MERKEZLERİ DÖNÜŞÜMÜ
"Dönüşüm kapsamında 81 ilimizde tarihi kent merkezlerimizi gün yüzüne çıkartıyoruz. Mevlana Türbesinin etrafındaki o kirli görüntüyü kaldırıyoruz. Konya’ya yakışır, Konya’nın tarihi geçmişine yakışır, dünyadaki sayılı meydanlar içerisinde yer alacak büyük bir şehir meydanını Selçuklu Payıtahtı Konya’mıza, ülkemize ve dünyaya kazandırıyoruz.  Bu anlamda Mevlana Çarşısı, Altın Çarşı Dönüşüm projesinin çalışmalarına başladık. Başlattığımız bu projeyle Kapu Cami – Aziziye – Sultan Selim tarihi aksını ihya edeceğiz.  Yine, sokak sağlıklaştırma projemizle de Konya’mızın çehresini değiştiriyoruz. Konya’mızın tarihi ve yerel dokusuna yakışmayan çirkin görüntülere son veriyoruz. Alâeddin Bulvarı’nda başlayacağımız projeyle ilk etapta 12 binanın, 2. etapta 40 binanın cephe yenilemelerini yapacağız."

KENTSEL DÖNÜŞÜM
"Sahipata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalarımıza başladık. 163 bin m2 alanda kentsel dönüşüm çalışmasını 2 etap halinde gerçekleştiriyoruz. Tabi burada sadece konut yapmayacak, Konya’nın ticaretini ve turizmini destekleyen projeleri de bir bir inşa edeceğiz. Selçuklu Akıncılar ve Esenler mahallelerinde yatay mimariye uygun, sosyal alan ve yeşil alanların olacağı 1 milyon 100 bin m2’lik alanda kentsel dönüşüm projemize Selçuklu belediyemizle birlikte başlayacağız.Yine tarihin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Sille’de tarihi ve kültürel dokuyu ayağa kaldıracak olan sokak sağlıklaştırması, meydan ve otopark projemizi Belediyemizle birlikte yapıyoruz. Yine Karapınar’da, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallelerinde TOKİ tarafından yürütülen 110 milyonluk 603 Konut ve 4 Ticaret Merkezi inşaatlarımızın Kasım ayında ihalesini gerçekleştirdik, yer teslimini yaptık, Eylül 2021’de tamamlayacağız. 
Karatay’da Mevlana Kültür Vadisi Projemiz ile Akçeşme Mahallesi kentsel dönüşüm Projemize de bu kapsamda belediyemizle birlikte devam ediyoruz.Yine, Konya’mızın pek çok ilçesinde de kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor." 

SANAYİ ALANLARININ DÖNÜŞÜMÜ
"Biliyorsunuz, Bakanlık olarak, şehir merkezlerindeki sanayi alanlarını da şehir dışına çıkarıyoruz. Bugün İstanbul, Konya, Afyon, Kayseri, Aksaray’da başlattığımız yeni sanayi alanı çalışmalarımızı tüm Türkiye’de hayata geçireceğiz.Eski sanayi ve Karatay sanayi sitesini, çok daha modern ve geniş bir alana taşıyoruz. Karatay Fevziçakmak Mahallesi Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitemizde tam 2.653 sanayi birimi, 103 ticari alan yapıyoruz."

RESTORASYON ÇALIŞMALARI
"Konya’mız birbirinden değerli tarihi ve doğal zenginliklere sahip. Tüm bu zenginlikleri titizlikle koruyor, geleceğe taşıyoruz. Bu kapsamda Obrukhan, Zazadin Kervansarayı, Yukarı Hamam ve Eski Gazi İlkokulu restorasyon çalışmaları için belediyelerimize 23 milyon lira hibe desteği sağladık. Tarihi değerlerimizi korumanın yanı sıra doğal alanlarımızı da, göllerimizi de koruyoruz."

BEYŞEHİR GÖLÜ’NÜN TEMİZLENMESİ
"Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte Beyşehir Gölümüzü temizlemek için harekete geçtik. Bilim adamlarımızın desteğiyle çalışmalarımıza başladık. Gölü sürekli izlemek için sabit bir istasyon kuruyoruz ve bu istasyon mevsimsel geçişleri de dikkate alarak göldeki su kalitesini düzenli olarak izleyecek. İlk etapta 5 milyon lira kaynak aktardık."

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI
Artık küresel bir sorun olan iklim değişikliğiyle mücadelede ülke olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bölgesel olarak iklim değişikliği eylem planlarımızı hazırlıyoruz. Karadeniz Bölgemizi açıkladık. İnşallah, İç Anadolu İklim Değişikliği Eylem Planı’mızı Konya’dan açıklayacağız.

ASELSAN
"Konya’mız sanayide ülkemizin ekonomisine en önemli katkıları sunuyor. Hedefimiz Konya’yı ihracatta ilk 5’e sokmak.Bu kapsamda yapacağımız en önemli atılımlardan biri Konya’da savunma sanayisinin kurulması olacaktır. Türkiye’nin ihtiyacı olan savunma ekipmanları Konya’mızda üretilecek. ASELSAN için; hem belediyemiz hem de Bakanlık olarak biz arazi noktasında destek veriyoruz. ASELSAN’ın da gelmesiyle, inşallah Konya’nın önü daha da açılacak, hedeflerimize daha kuvvetli bir şekilde yürüyeceğiz. ASELSAN Konya yatırımı için hazineye devredilen 1.5 milyon metrekarelik alan Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. 700 milyon dolarlık yatırım yapılacak bölgede tam 4.000 kişi istihdam edilecek. Konya ileri teknolojide merkez şehir olacak."

KONYASPOR
1 yıl sonra Konyaspor’umuzun 100. Kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Önemli başarılara imza atmış kulübümüzün yanındayız. İnşallah Konyaspor olarak, bir Anadolu kulübü olarak önümüzdeki süreçte şampiyon olmayı çok istiyoruz. Buna ilişkin de gerekli her türlü desteği hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Konya’nın bir evladı olarak vereceğiz. İnşallah Konyaspor’umuzun daha güzel başarılara imza atması noktasında elimizden geleni yapacağız. 2021-2022 sezonu Konyaspor’un sezonu olacak.
 
"Bizim bir Konya hayalimiz var"
"Cumhurbaşkanımızla, Bakanlarımızla, Valimizle, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, tüm belediyelerimizle, milletimizle el birliğiyle, omuz omuza Konya’mızı ve tüm şehirlerimizi çok daha ileriye taşıyacağız.

Tüm bu projelerimizin hayata geçirilmesini Cumhurbaşkanımızın Konya’ya verdiği özel ilgisine borçlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Konya Cumhurbaşkanımızın 18 yıldır hep arkasında durdu. Cumhurbaşkanımız da büyük bir vefa örneği göstererek 18 yıldır, Konya’mızın tüm yatırımlarını yakından takip ediyor, bizlere talimat veriyor. Çünkü bizim anlayışımızda esas olan dosta vefa göstermektir. Dost ise, haksızlık karşısında susmayan, “Dünya beşten büyüktür” diyen başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.  Zaten Konya demek, dünya mazlumlarının hamisi, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a vefa demektir. Davamıza sadakat demektir. Konya, dün olduğu gibi bugün de, yarın da Cumhurbaşkanımızın ve hedeflerinin yanında olacaktır. Allah’ın izniyle, bundan sonra da; hedeflerimize, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürümeye devam edeceğiz. Türkiye’yi hedeflerine ulaştırıncaya kadar; Türkiye’yi siyasetiyle, ordusuyla, ekonomisiyle küresel güç yapıncaya kadar bize durmak, bize dinlenmek yok. Son olarak ismini bile anmaktan hicap duyduğum bir şahsın Gazi Meclisimiz çatısı altında Cumhurbaşkanımıza ve milletimize ettiği hakareti milletimiz unutmayacak. Bu kişi ve zihniyeti, maşeri vicdanda yargılanacak. Hukuk önünde de hesap verecek.Ben bu duygularla gösterdiğiniz ilgi ve alaka için hepinize teşekkür ediyorum."

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 5
  • 2
  • 0
  • 74
  • 2
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • DD
    Devaya Derman
    4 yıl önce

    Sayın bakanım tüm kullandığım oyları akpartiye verdim.gerek milletvekili gerek belediye gerek cumhur BAŞKANLIK için.ama selçuklu dogu dağı imarlı parselleri olan güzide merkezi bölge yıllardır hizmetsiz .elektrik su yol YOK YOK YOK YOK. Bizim hiç bir hayalimiz yok sayın bakanım.keşke bu konuya siz el atsanız bu sorunumuzu çözseniz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • F
    fargo
    4 yıl önce

    Başkanlık sisteminde, bir bakan bir partinin kongre sürecinden bahsediyor. Nasıl bir idare sitemi bu böyle ya. Ne başkanlık sistemine benziyor, ne de parlementer sisteme.

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English