Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Kasapoğlu'ndan İstinye Ulusal Kamp ve Eğitim Merkezi'ne ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Tesisimiz yenilenen yüzüyle, İstanbul'un merkezi bir noktasında, sporcularımızın kamp faaliyetlerine ve turnuvalara katılabileceği, antrenör ve hakemlerimize yönelik eğitimlerin sunulabileceği, dünyanın saygın tenisçilerinin ağırlanabileceği bir merkeze dönüşecek" "İstanbul'umuz dünyanın önde gelen tenis şehirlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizim temennimiz, 7'den 70'e tüm halkımızın bu tesisleri gece gündüz kullanması"

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstinye Ulusal Kamp ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.


Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kasapoğlu'nun, İstanbul'da yenileme çalışmaları devam eden İstinye Ulusal Kamp ve Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulunduğu belirtildi.


Uzun yıllar boyunca tenisseverlere hizmet veren tesisin yenileme çalışmalarına ilişkin Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve yetkililerden bilgi alan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, "Tesisimizin uluslararası standartlara getirilmesi ve buradan mümkün olan en yüksek faydanın alınması için, tüm kortların yenilenmesi, merkez kort tribünlerinin ve çevre düzenlemesinin yapılması, yaşam alanlarının konforlu hale getirilmesini içeren geniş kapsamlı bir yenileme faaliyeti gerçekleştiriliyor. Bu değerli çalışmalarda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.


Bakan Kasapoğlu, İstinye Ulusal Kamp ve Eğitim Merkezi'ndeki yenileme çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayarak, "Tesisimiz yenilenen yüzüyle, İstanbul'un merkezi bir noktasında, sporcularımızın kamp faaliyetlerine ve turnuvalara katılabileceği, antrenör ve hakemlerimize yönelik eğitimlerin sunulabileceği, dünyanın saygın tenisçilerinin ağırlanabileceği bir merkeze dönüşecek." değerlendirmesinde bulundu.


Türkiye'nin dünyada en çok tenis turnuvası düzenleyen ülkelerden biri olduğunun altını çizen Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İstanbul'umuz dünyanın önde gelen tenis şehirlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizim temennimiz, 7'den 70'e tüm halkımızın bu tesisleri gece gündüz kullanması. Biz ülkemizin sadece bugününü değil, yarınlarını da düşünüyoruz." şeklinde görüş belirtti.


Bakan Kasapoğlu, tesisin açılışını bu yıl 8-13 Eylül tarihlerinde seyircisiz olarak düzenlenecek TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Turnuvası ile yapacaklarının müjdesini de verdi.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English