Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Kasapoğlu, Amasya Gençlik Buluşması'na katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Herkesin spor yapması lazım, spor yapmamak için hiçbir nedenimiz yok. Çünkü bizim her yerde tesisimiz var. Spor tesisleri sizlerle güzel, sizlerin bu tesislerde olması, gece gündüz kullanması en büyük hedefimiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;

AMASYA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Herkesin spor yapması lazım, spor yapmamak için hiçbir nedenimiz yok. Çünkü bizim her yerde tesisimiz var. Spor tesisleri sizlerle güzel, sizlerin bu tesislerde olması, gece gündüz kullanması en büyük hedefimiz." dedi.


Amasya Üniversitesinde düzenlenen Amasya Gençlik Buluşması'na katılan Kasapoğlu, gençlerin kendileri için en büyük enerji ve ilham kaynağı olduğunu söyledi.


Gençlerin sadece ülkenin değil dünyanın umudu olduklarını belirten Kasapoğlu, "O yüzden bizler de sizlerin talepleri doğrultusunda, sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda, sizleri yarınlara hazırlama noktasında heyecan içerisindeyiz. İnşallah sizlerle birlikte yarınlara olan bu yürüyüşümüzde, sizlerle olan projelerimizin her zaman daha güzelini ve daha iyisini doğru bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bizim sizlere olan ilgimiz, sizlere olan sevgimiz, çok özel ve anlamlı bir sevgi." diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençleri seven ve önemseyen bir lider olduğunu ifade eden Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı:


"En somut örneklerinden bir tanesini sizlere ifade edeyim, seçme seçilme yaşı. Bir zamanlar 30'du seçilme yaşı, seçilme yaşının 18'e gelmesinin en büyük mimarı Cumhurbaşkanımızdır. Muhalefet partileri itiraz etti, dediler ki 'siz çoluk çocuğu mu meclise alacaksınız', Cumhurbaşkanımız 'hayır, ben gençlerimize güveniyorum, gençlerimize inanıyorum' dedi. Bugün meclisimizde gençler var, belediyelerimizde gençler var. Her yerde gençlerimiz var, ne diyoruz o yüzden, gücümüz gençliğimiz."


Bakanlık olarak 2019 yılında gönüllülük faaliyetlerine başladıklarını aktaran Kasapoğlu, şunları kaydetti:


"Bundan sonra her yıl bizim için gönüllülük yılı. 2019 yılı tanıtım anlamında başladığımız bir yıldı ama bu gönüllülük faaliyetini her geçen yıl artıracağız o yüzden sizi bugünden itibaren bu faaliyetlere beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Bu şehir gönül şehri Amasya, bu gönül şehrinde yaşayan gençler bu platforma üye olacaklar, gönülden katkı sağlayarak öncü gençler olacaklar. Herkesin spor yapması lazım, spor yapmamak için hiçbir nedenimiz yok. Çünkü bizim her yerde tesisimiz var. Spor tesisleri sizlerle güzel, sizlerin bu tesislerde olması gece gündüz kullanması en büyük hedefimiz."





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English