Son Dakika Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oyunu Üsküdar'da verdi Bakan Dönmez: "Şu an itibarıyla seçim güvenliğini, bakanlığımız açısından, tehlikeye atacak bir problem yok. İnşallah seçimi de sonuna kadar bu şekilde tamamlamış oluruz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oyunu ailesiyle birlikte Üsküdar'da kullandı.

Dönmez, eşi Zeynep Dönmez ve çocukları ile oylarını kullanmak için Üsküdar'daki Rasathane Ortaokulu'nda "2295" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa geldi.

Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine veren Dönmez, daha sonra görevliden oy pusulası ile zarfını aldı, kabine geçerek oyunu kullandı.

Dönmez, zarfı sandığa "Hayırlı olsun" dileğinde bulunarak attıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin hem Türkiye hem de İstanbul için hayırlı olmasını dileyen Dönmez, son bir haftayı hemşehri dernekleri, vatandaş ve esnafla bir araya gelerek geçirdiğini dile getirdi.

Dönmez, bu buluşmalarda projelerini anlattıklarını ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek istediklerini ifade ederek, "Ben vatandaşlarımızın bu konuyu 31 Mart öncesine göre çok daha iyi değerlendirecekleri kanaatindeyim. Bazı gerçekler daha da gün yüzüne çıktı ama tabii tercihler nasıl olacak bilmiyoruz. Hepimiz sonuçlara saygı duyacağız. İnşallah gönlümden geçen Binali Bey'in seçimleri kazanarak 5 yıl süreyle İstanbul'a hizmet etmesi." dedi.

Öte yandan, seçimlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için elektrik güvenliğiyle ilgili tedbirlerin alındığını, Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ ile Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nin daha önceden aldıkları tedbirlerini de sabahtan beri takip ettiklerini dile getiren Dönmez, "Kayda değer bir sorunumuz olmadı. Birkaç okulda elektrik kesintisi oldu ama kısa süre içerisinde halledildi. Şu an itibarıyla seçim güvenliğini, bakanlığımız açısından, tehlikeye atacak bir problem yok. İnşallah seçimi de sonuna kadar bu şekilde tamamlamış oluruz." diye konuştu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English